HILLARI SIGNERER MED LIVE NATION/TIMEOUT OG LEGGER UT PÅ TURNÉ MED MASEGO!

Det er en glede å annonsere at HILLARI har signert med Live Nation Norge og TimeOut Agency. Den norsk-filippinske artisten har gjort seg bemerket i både inn- og utland det siste året, og i slutten av januar blir hun med selveste Masego på turné!

Allerede før Hillari Alison Conlu slapp debut-EPen «How Is Your Soul?» hadde den unge multiinstrumentalisten spilt over 20 konserter i Norge og Canada, samt blitt booket til Øyafestivalen 2023. Hennes fantastiske opptredenen i Tøyenparken sørget for flere gode anmeldelser, noe som førte til mye oppmerksomhet på bransjefestivalen by:Larm, hvor hun i tillegg var én av tre finalister til å gå av med tittelen «Årets stjerneskudd».

HILLARI ble senere kåret til «Årets Urørt» og fremførte en magisk liveversjon av soul/R&B-perlen «Hopeful» under P3 Gull. I likhet med juryen fortsetter både vi og fans verden over å la oss imponere av hennes sjelfulle stemme, unike tilstedeværelse og sangteknikk.

24. januar varmer HILLARI opp for Masego på et stappfullt Sentrum Scene i Oslo, før hun blir med videre på den skandinaviske delen av stjernens turné.

Vi gleder oss enormt til å jobbe med HILLARI og følge hennes musikalske reise videre!

For booking kontakt karsten@livenation.noeller thale@timeout.no