Guetta og Sia i fyr og flamme

«Flames» er en gnistrende god ny låt fra superteamet Sia og David Guetta.

Tidligere har de jobbet sammen på blant annet «Titanium», «She Wolf» og «Bang My Head». Disse tre låtene alene har gitt dem en milliard streams og en millard YouTube-visninger.

«Titanium er fortsatt en av låtene jeg er mest stolt av, og jeg elsker å jobbe med Sia. Hun er en fantastisk låtskriver med en fenomenal og særegen stemme» sier David Guetta «Jeg er rett og slett supergira over at vi får gi ut enda en låt sammen»

David Guetta er en EDM superstjerne, med svimlende salgs- og streamingtall, utallige musikkpriser og listetoppere på samvittigheten.
Som DJ og produsent har han samarbeidet med noen av planetens aller største stjerner; bare de siste åtte månedene har han jobbet med artister som Martin Garrix, Brooks, Sean Paul, Backy G, Afrojack, French Montana, Charli XCX, Justin Bieber og nå Sia.
I sommer er Guetta på turné med over 60 show, han spiller fast på legendariske Pacha og Ushuaïa på Ibiza i tillegg til at han er headliner på festivaler over hele verden. Blant annet Stavernfestivalen 13. juli.

Sia er et multitalent, med enorm suksess som låtskriver og vokalist. I tillegg til egne monsterhiter som «Chandelier» og «Cheap Thrills» har hun skrevet hits for artister som Beyoncé, Kanye West, Rihanna, Britney Spears, Katy Perry og Zayn. I fjor slapp hun et album med nyskrevet julemusikk, og for tiden er hun i gang med å regissere sin første spillefilm.

Sjekk ut den vakre pop-balladen «Flames» her

Følg David GuettaInstagram, Twitter, YouTube og Facebook
Følg SiaInstagram, Twitter, YouTube og Facebook

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her