Grandmaster Flash til Rockefeller

Grandmaster Flash til Rockefeller, 10. desember

Legende-alarm! Hiphop-ikonet og DJ-pioneren Grandmaster Flash er klar for Rockefeller 10. desember! Mannen fra South Bronx kommer med sitt nye audiovisuelle show «Birth of a Culture», for å feire at hiphop-kulturen fyller 50 år i 2023.

Grandmaster Flash er virkelig et av de store navnene i hiphop-historien. Han får æren for å ha funnet opp teknikken «quick mix theory», som ga opphav til cutting og scratching. Utviklingen innen DJ-ing og hiphop-kulturen ble senere skildret i Netflix-serien The Get Down (2016).

Han grunnla også Grandmaster Flash and the Furious Five, kjent for klassikeren «The Message» (1982), og som var den første rapgruppa til å bli innlemmet i Rock & Roll Hall of Fame (2007).

Grandmaster Flash er æresdoktorgrad ved flere amerikanske universiteter, og er den første hiphop-artisten som har blitt tildelt den prestisjetunge Polarprisen (2019).

Når Grandmaster Flash nå kommer til Oslo, er det med showet «Birth of a Culture» – tilpasset 50-årsjubileet for hiphop-kulturen. Her loves det en visuell lydforestilling som tar oss med på en reise gjennom hiphop-historien, med både sterke visuelle inntrykk, tankevekkende historier og interaktive elementer som publikum kan engasjere seg i. Det blir rett og slett en kveld preget av nostalgi og feiring av hiphop-kulturens betydning i verden.

Billetter i salg via Ticketmaster onsdag 1. november kl. 10:00

For mer informasjon, pressebilder, intervjuhenvendelser eller presseakkreditering, kontakt erika@allthingslive.com