GPSMAP 79s

Pressemelding –

Garmin lanserer GPSMAP® 79s, en håndholdt maritim GPS for den som behøver et brukervennlig navigasjonsverktøy som er enkelt å ta med seg når man skal ut på sjøen. GPSMAP 79s bygger på funksjonaliteten i GPSMAP 78-serien, i et nytt design med moderne funksjoner og støtte for BlueChart® g3 sjøkart, som gir forbedrede navigasjonsfunksjoner og trygghet for den som er ute på sjøen. GPSMAP 79s flyter, er robust og vanntett.

”Uansett om dette er en reserveløsning til elektronikken som allerede er ombord, tilbyr GPSMAP 79s et flertall viktige funksjoner som alle båtførere bør ha tilgjengelig når de forlater havnen”, forteller Dan Bartel hos Garmin. ”Et nytt design, brukervennlige kartfunksjoner og et moderne grensesnitt gjør GPSMAP 79-serien til et effektivt navigasjonsverktøy.”

Forbedret navigasjon

GPSMAP 79s leveres med et internasjonalt basekart og støtte for Garmins nedlastbare sjøkart. Enheten leveres også med et vippekompensert? 3-akset kompass og støtte for flere ulike GPS-systemer som gir nøyaktig posisjonering.

Tydelig display

GPSMAP 79s fungerer under alle værforhold og viser kart med forbedret kontrast takket være en større, optisk tilpasset skjerm med 2,5 ganger høyere oppløsning enn tidligere. Den robuste, klare og transreflektive fargeskjermen fungerer utmerket også i sterkt sollys.

Maritimt design

GPSMAP 79s leveres med opptil 19 timers batteritid i GPS-modus og er vanntett1 – og mister du den i vannet, så flyter den! Enheten leveres med lagringskapasitet på 8GB og kan lagre opptil 10 000 veipunkter og 250 ruter.

GPSMAP 79s er tilgjengelig på lager og selges til en veiledende utsalgspris på kroner 3 749.-

For mer informasjon, les mer på www.garmin.no

1 Vanntett i henhold til IPX6- og IPX7-standard