Godt nytt år fra Christel Alsos

«I 2023 er det 10 år siden «I den kalde vinter» kom ut så da skal virkelig julen feires med litt ekstra glitter og noen nye låter!»

Christel Alsos forteller at hun føler seg utrolig heldig som får komme tilbake til denne musikken hvert år. Musikken som på mange måter har blitt tradisjon for Fauskeværingen, en del av egen julefeiring.

«Julekonserter er så unike med hvordan man samles mye bredere enn ellers i året, det er flere generasjoner, og det er flere som kanskje er utenfor min vanlige lytterskare som kommer på julekonsert.»

Julemusikken og julekonsertene gir Christel motivasjon. Det å føle at hun bidrar med en liten luke inn i en trygg og varm verden, som bare finnes akkurat under konserten eller når man lytter til musikken og hengir seg til det litt spesielle og magiske som bidrar til den det udefinerbare julestemningen.

«Jeg trenger ikke tro på julenissen for å tro på at julen har en egen stemning og at den for de fleste er en tid som fylles av gode minner, samhold og håp. Håp om en fin tid med dem du er glad i. Håp for det nye året, for fremtiden. Håp for både sin verden og hele verden.»

Julen 2023 ga Christel Alsos ut tre nye låter som alle har en spesiell betydning for henne. Først «Et sted i minnet», en norsk versjon av «Somewhere In My Memory» fra Home Alone, så en cover av Morten Harket’s «A Kind of Christmas Card» og nå ønsker hun godt nytt år med en ikonisk ABBA-låt.

«Er dette en av de fineste sangene som noen gang er skrevet? Jeg fylles i alle fall av en intens, bittersøt nostalgi og melankoli av denne låta, som jeg har vokst opp med. Den tosidigheten som ligger i et uutholdelig vemod over alt som har vært, sammen med et håp og ønske om at alt skal bli bra, det kjenner jeg på, både personlig og som menneske i forbindelse med resten av verden.»

Christel Alsos ønsker deg alt godt for 2024 med «Happy New Year» som kommer fredag 22. desember.