GOD JUL FRA VAULEN OPEN AIR – 4 NYE ARTISTER ER NÅ BEKREFTET TIL NESTE ÅRS FESTIVAL!

Det føles kanskje lenge til solfylte sommerkvelder, men dette artistslippet lyser opp selv de mørkeste vinterdager! Det er en glede å dele at Keane (UK), Isah (NO), Loreen (SE) og Miriam Bryant (SE) inntar scenen hos oss neste sommer.

Det britiske poprockbandet Keane feire 20-årsjubileet til sitt kritikerroste debutalbum «Hopes and Fears» med turné i 2024! Gruppa består av barndomsvennene Tim Rice-Oxley og Tom Chaplin, samt Richard Hughes og Jesse Quin, og har siden den gang gitt ut ytterligere fire studioalbum, som sammen med debuten har solgt over 12 millioner eksemplarer. Bandet har turnert i mer enn 40 land i løpet av karrieren, og neste sommer kommer de endelig tilbake til Norge!

Isah slapp sitt etterlengtede debutalbum i juni! Etter stor suksess med å tolke andres låter under årets sesong av «Hver gang vi møtes», runder han av 2023 med sin nydelige

versjon av Eva Weel Skrams «Selmas sang». Isah er allerede i gang med å ferdigstille nye låter for 2024 som han gleder seg til fans får høre. Det siste året har vært fylt med høydepunkter for Isah. Han har gitt ut sitt første album, deltatt på «Hver gang vi møtes», hatt en full

festivalsommer, solgt ut 2 konserter i Operaen i januar 2024 og nå er han klar for Vaulen i hjembyen i juni!

Med låta «Tattoo» vant fenomenet Loreen Eurovision Song Contest for andre gang. Det har kun skjedd en gang tidligere at noen har klart bragden å vinne konkurransen to ganger. Loreen fengsler publikum med sin fantastiske stemme, rørende tekster og unike kunstneriske uttrykk. Hun deltok i svenske Idol i 2004, men det massive gjennombruddet kom først med «Euphoria», som vant Eurovision Song Contest 2012, og toppet listene over hele verden. Det umiddelbare refrenget, Loreens uttrykksfulle stemme og den annerledes scenesettingen fanget hele Europas hjerte. I høst spilte hun en stappa konsert på Rockefeller i Oslo, og til sommeren gjester hun Stavanger.

Den kraftige stemmen, karismaen og den uimotståelige sjarmen gjorde at Miriam Bryant raskt ble anerkjent. Det forrige albumet «PS jag hater dig», som inneholder flere multi-platinum-strømmende singler, vant to svenske Grammis i kategoriene «Årets album» og «Årets sang», og ble belønnet med svenske p3 Guld og Musikförlägnarnas pris. I sommer var hun på en stor turné med Veronica Maggio og deres felles låt «Under Någon Ny» er nominert til årets Låt på svenske P3 Guld, blant annet. Vi gleder oss til hun står på scenen hos oss!

Til nå er Kaizers Orchestra (NO), Jason Derulo (US), Astrid S (No), Tom Odell (UK), Keane (UK), Emma Steinbakken (NO), Loreen (SE), Kjartan Lauritzen (NO), Isah (NO) og Miriam Bryant (SE) bekreftet til festivalen. Kickstart sommeren med alle vennene og favorittartistene dine. Velkommen til Vaulen Open Air 7. og 8. juni 2024.