Garmin zūmo XT2 En ny robust motorsykkelnavigator med en betydelig større skjerm og forbedrede navigasjonsfunksjoner. Gled deg til nye, episke motorsykkelturer.

Pressemelding –

Garmin lanserer zūmo XT2, en ny og avansert navigator i den populære serien av robuste GPS-enheter som er utviklet for motorsyklisten. zūmo XT2 skiller seg ut fra mengden ved å tilby en imponerende 6-tommers krystallklar skjerm.

zūmo XT2 er designet for å tåle krevende værforhold og utfordrende terreng. Enheten er vanntett i henhold til IPX7-standard og tåler vibrasjoner fra styret og kjøring på ujevnt underlag. Sammenlignet med andre mobile enheter er dette er fordel. Er man på tur med venner, kan Group Ride Mobile-funksjonen brukes til å spore turfølget, og se posisjonene deres, via Tread-appen® eller tilbehøret Group Ride Tracker2 (selges separat) for å holde oversikt selv når man ikke har mobildekning.

«Vi er overbevist om at zūmo XT2 raskt vil bli en populær følgesvenn for motorsyklisten. Navigatoren gir den spennende følelsen av å gripe styret, føle veien under dekkene, utforske ukjente landskap og friheten til å nyte eventyret i fred og ro», forteller Dan Bartel hos Garmin.

Opplev zūmo

zūmo XT2 er utviklet for motorsyklisten og gir en eventyrlig opplevelse både på- og utenfor veien:

  • Optimaliser turen med den nye visuelle ruteplanleggeren, som enkelt planlegger ruten ved hjelp av de samme kartene og preferansene man finner i både zūmo XT2 og Tread-appen.
  • Oppdag nye steder med MICHELIN Scenic Roads og MICHELIN Green Guide.
  • Følg populære motorveier som er foretrukket av andre sjåfører ved hjelp av høyoppløste, abonnementsbeskyttede satellittbilder fra Birdseye Direct.
  • Finn de mest spennende rutene med den forbedrede Garmin Adventurous Routing-funksjonen, som hjelper med å finne svingete veier med fantastisk utsikt. Man kan også tilpasse ruten basert på erfaringsnivå med fire forskjellige vanskelighetsgrader.
  • Se alle viktige detaljer på ruten for å forbedre kjøreopplevelsen, inkludert hastighet, akselerasjon, bremsing, høydeforskjell og mer ved hjelp av turdatafunksjonen via Tread-appen.
  • Hold oversikt over turfølget med funksjonen Group Ride Mobile. Man kan følge hverandre enten i Tread-appen eller med tilbehøret Group Ride Tracker (selges separat).
  • Se veipunkter og ruter via smarttelefon, nettbrett eller i zūmo XT2. Man kan også få tilgang til trafikkinformasjon, vær og smartvarsler i sanntid når enheten er koblet til Tread-appen.
  • Få hørbare navigasjonsanvisninger fra zūmo XT2, stream musikk, og ring andre via Bluetooth-tilkobling® fra et kompatibelt headset / hjelm (ikke inkludert), når enheten er paret med en kompatibel smarttelefon.
  • Øk bevisstheten med sjåførvarsler langs ruten, som for eksempel informasjon om skarpe kurver, hastighetsendringer og røde lys / fotobokser3.

Få mer ut av turen

Bruk Garmins nye GPS zūmo XT2 sammen med en kompatibel inReach®satellittkommunikasjonsenhet4 for å få tilgang til toveiskommunikasjon, posisjonsdeling og SOS-funksjoner i nødstilfeller.

zūmo XT2 er tilgjengelig på lager og selges til en veiledende pris på kr. 7 099.-
Besøk Garmin.no for mer informasjon.

1For å bruke mobilsporing for gruppeturer må Tread-appen væretilkoblet brukerens kompatible smarttelefon via BLUETOOTH-teknologi® og en aktiv mobilforbindelse.

2Gruppesporing med tilbehøret Group Ride Tracker er bare tilgjengelig for passasjerer som bruker en zūmo XT2-satellittnavigator og Tread-appen. Tilkobling til kjøretøyets strømforsyning er nødvendig for gruppesporing.

3Advarsler om rødt lys og fotobokser er ikke tilgjengelige i alle land.

4Det kreves et aktivt satellittabonnement. Noen land/jurisdiksjoner regulerer eller forbyr bruk av satellittkommunikasjonsenheter. Det er brukerens ansvar å kjenne til og overholde alle gjeldende lover på stedet der enheten brukes.