Garmin® zūmo® 396 LMT-S og zūmo® 346 LMT-S

Garmin presenterer zūmo 396 LMT-S og zūmo 346 LMT-S, for motorsyklisten som skal ut på nye, spennende kjøreturer. Disse kraftige navigatorene leveres med en hanskevennlig 4,3-tommers skjerm og med mange smarte funksjoner som tydelige turn-by-turn-anvisninger, gratis sanntidstjenester1, innebygd Wi-Fi®, trådløs GPX-fildeling og ”Twisty Adventurous Routing” for en bedre kjøreopplevelse.

– Vår erfaring med zūmo produktene er at våre kunder opplever motorsykkelnavigatorerne i zumo-serien som nyttige og pålitelige, forteller Dan Bartel hos Garmin.
– Med zūmo 396/346 LMT-S kan føreren holde seg oppdatert i trafikken via sanntids trafikkoppdateringer og få værvarsler som kan påvirke kjøreturen.

zūmo 396/346 LMT-S og gjør det enkelt å holde seg oppdatert. Via appen Garmin Smartphone Link og Bluetooth® kan du koble smarttelefonen med zūmo og få tilgang til en mengde ulike sanntidstjenester1, som for eksempel trafikkforhold og væroppdateringer. Du kan legge vekk telefonen, ringe handsfree-samtaler, ta i mot beskjeder og dele posisjon via LiveTrack slik at venner kan følge deg i kartet.

Med innebygd Wi-Fi® kan du enkelt oppdatere kart, programvare og punkter av interesse (POI’er) uten å være tilkoblet datamaskin. zūmo 396/346 LMT-S forenkler også planlegging og deling av ruter via eksportering av GPX-filer1. Man kan også styre musikk2 og media fra smarttelefon eller medieavspiller. For å utnytte opplevelsen maksimalt kan det velges alternative ruter i Garmin Adventurous Routing® som hjelper deg å finne ukjente, svingete eller kuperte veier. zūmo 396 LMT-S leveres med detaljerte kart for hele Europa (zūmo 346 LMT-S med kart kun for vest-Europa), millioner av Foursquare® POI’er samt nye TripAdvisor® -ratings for restauranter, hoteller og ulike attraksjoner langs ruten eller i nærheten av destinasjonen.

zūmo 396/346 LMT-S leveres også med den nye funksjonen Incident Notifications1 – som automatisk sender en tekstmelding med GPS-posisjon om det oppstår uforutsette ulykker til en preprogrammert nødkontakt. Navigatoren øker dessuten førerens oppmerksomhet og bidrar til sikrere kjøring ved å gi forhåndsvarsler og skarpe svinger, togoverganger, trafikklys, fotobokser og mer. zūmo 396/346 LMT-S er designet for tøffe forhold, er robust og tåler drivstoffsøl, sol og regn3.

zūmo 396/346 LMT-S beregnes å være leveringsklar i april, for mer informasjon: www.garmin.com/zumo

1For sanntidstjenester og smartvarsler på navigatoren fungerer dette via gratisapplikasjonen Smartphone Link. Les mer på Garmin.com/SPL
Visse funksjoner krever Bluetooth-kompatibel hjelm/headset og GPS- og Bluetooth-aktivert smarttelefon som selges separat. Brukeren er selv ansvarlig for datakostnader knyttet til dette.

2Musikk- og mediekontroll fungerer sammen med iPhone® 4S eller nyere versjoner, også for iPod touch® andre generasjon eller nyere. Krever Bluetooth-aktivert smarttelefon (selges separat). Les på www.garmin.com for mer informasjon.

3Vanntett i henhold til IPX7 standard. Les på garmin.com/waterrating for mer informasjon.

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service