Garmin vívosportTM

Schaffhausen, Sveits / 31. August 2017 — Garmin presenterer vívosportTM, en smart aktivitetsmåler med Elevate pulsmåling på håndleddet, GPS, Chroma fargeberøringsskjerm og nye innebygde sportsapplikasjoner. vívosportTM er programmert for både inne- og utendørstrening. Trådløs tilkoblingsmulighet gir funksjoner for smartvarsling, LiveTrack og mer. vívosportTM leveres med verktøy som måler kondisjon, indikerer fysisk form og stressnivå. Med batterilevetid på opptil 7 dager i smartklokkemodus og 8 timer i GPS-modus er vívosportTM en perfekt aktivitetsmåler for alle som ønsker å ha fokus på helse og aktivitetsnivå. vívosportTM presenteres sammen med flere andre nylanseringer på IFA-messen i Berlin, Tyskland, 1-6. September.

«Vi ser at mange kunder ønsker slanke aktivitetsarmbånd, samtidig ønskes funksjoner som finnes i typiske smartklokker,» forteller Andrew Silver hos Garmin. «Med vívosportTM får man det beste fra en aktivitetsmåler og en GPS-smartklokke i ett slankt, stilig design.»

Funksjonene i vívosportTM er mange. Blant annet måles VO2-maks og kondisjonsalder som gir brukeren verdifull informasjon om kondisjon og helse. vívosportTM sporer også pulsvariasjon (HRV) som brukes til å vise stressnivået. Målet er at man skal være oppmerksom på når fysiske eller emosjonelle faktorer forårsaker en økning av stressnivået, slik at man kan finne en måte å minske trykket på.

Med preprogrammerte sportsapplikasjoner for gåing, løping, sykling, styrke og annet er vívosportTM perfekt for aktivitet hjemme i nabolaget, intensiv trening på helsestudioet og annet. Med Garmin Move IQTM auto-start-funksjon forstår vívosportTM forskjellen mellom ulike aktiviteter og når man starter/stopper aktivitet.

vívosportTM leveres med smartfunksjonalitet og ved tilkobling til kompatibel telefon gir enheten forsiktige varsler fra telefonanrop, e-post, sms, kalenderoppføringer og lignende. Enheten kan fungere som musikkavspiller, kan hjelpe deg å finne telefonen eller starte/stoppe et Garmin VIRB kamera (selges separat).

vívosportTM leveres i 3 ulike to-fargede versjoner – Black/Slate (Small, Medium, Large), Black/Fuchsia (Small, Medium) og Black/Limelight (Large). vívosportTM er beregnet å være leveringsklar fra lager i løpet av kort tid. For mer informasjon, les www.garmin.com/vivo

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service