Garmin® vívosmart 4 – ett stilig aktivitetsarmbånd med energimonitor og pulsoksygenmåling

Garmin presenterer vívosmart 4, ett stilig aktivitetsarmbånd1 med energimonitoren Body Battery™ som beregner kroppens energireserver, gir informasjon om stress, pulsvariasjon (HRV), søvn og aktivitetsnivå. For den som er opptatt av å se søvnkvalitet leveres vívosmart 4 med avanserte overvåkingsfunksjoner. Søvnstadiene måles gjennom natten og viser lett, dyp og REM-søvn. I tillegg måles bevegelse i kombinasjon med den nye pulsoksymetrisensoren2 og estimerer oksygenmetningen i blodet, noe som også indikerer generell helse og form.

vívosmart 4 er Garmins hittil mest fasjonable aktivitetsarmbånd, med en miks av stil og finesser, og er tilgjengelig i flere ulike farger med metalldetaljer i sølv, gull og rosegull. Enheten er vanntett3 og med en batterilevetid på opptil 7 dager4.

– Funksjonen Body Battery gir kundene nyttig informasjon i sanntid, forteller Andy Silver hos Garmin.
– Planlegg dagen for å optimalisere aktivitet og hvile, og se når energien er på det høyeste slik at aktivitet og trening gir mest effekt.

Body Batterys innovative funksjon for energimonitorering gir en oversikt på kroppens energinivåer, noe som er til hjelp for skjemaføring for trening eller for hviletid og søvn. Gjennom en kombinasjon av data som innhentes fra hjertefrekvensvariabilitet (HRV), stress, søvn og aktivitet, indikerer Body Battery att tiden er optimal for å være aktiv. Har man ett Body Battery nivå med verdi på 90 kan man gjerne begi seg ut på en hard treningstur, viser armbåndet verdi lik 20 er det best å ta det rolig. Ved hjelp av funksjonen kan man se ett mønster som gjennom de siste dagene indikerer formstatus.

Med Garmins nye, avanserte funksjoner for søvnovervåking viser vívosmart 4 lett, dyp og REM-søvn i tillegg til å se bevegelsesmønsteret gjennom natten. Om man samtidig aktiverer pulsoksymetrisensoren2 estimeres oksygenmetningen i blodet, og ved å se dette i kombinasjon, vises det avansert søvnstatistikk i Garmin ConnectTM.

vívosmart 4 leveres fullspekket med funksjoner og i kombinasjon med pulsmålerteknologien ElevateTM vises varsler for unormal hjertefrekvens og VO2 maks. Aktivitetsmåleren leveres preprogrammert med aktivitetsprofiler for gåturer, løping, styrketrening, svømming og yoga. Enheten måler kontinuerlig stressnivå og har også en funksjon som minner brukeren om å slappe av om stressnivået er for høyt.
Via smartvarsler og tilkobling til kompatibel smarttelefon er det enkelt å holde seg oppdatert, se telefonanrop, sms, e-post, kalenderoppføringer, værvarsler, styre musikk med mer. Varsler kan mottas lydløst via vibrasjon. Andre praktiske funksjoner som kan kombineres med smarttilkobling er ”find your phone” og mulighet til å svare varsler med preprogrammerte meldinger via armbåndet.

Det nye designet og funksjonaliteten via Garmin Connect gjør det enklere enn noensinne. Med fargerike aktivitetskort får man en rask oversikt over den viktigste statistikken. Scroll ned for å sammenligne totalsummer med tidligere resultater, eller bla videre for å få mer detaljert informasjon. Aktiviteter og annen informasjon som lagres presenteres på en brukervennlig og filtrert måte, slik at brukeren ser dette opp mot relevante mål. I Garmin Connect kan man også delta i online utfordringer med andre vívosmart-brukere eller starte egne konkurranser med venner for å oppnå virtuelle merker og lignende.

vívosmart 4 selges til en veiledende utsalgspris på kr. 1.499.-

For mer informasjon: http://explore.garmin.com/nb-NO/vivo-fitness/
https://buy.garmin.com/nb-NO/NO/p/605739

1Krever førstegangsoppsett via Garmin Connect eller Garmin Express

2Dette er ikke en medisinsk enhet og skal ikke brukes til å diagnostisere eller overvåke medisinske tilstander. Les mer på Garmin.com/ataccuracy. Pulsoksymetri er ikke tilgjengelig i alle land.

3 Les mer på Garmin.com/waterrating

4 Batterilevetid kan variere avhengig av oppsett og bruk.

5 Les mer på Garmin.com/ataccuracy

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service