Garmin vívomove Trend Stilig hybrid smartklokke som kombinerer et klassisk analogt design med viktige helsefunksjoner

Pressemelding –

Garmin lanserer i dag vívomove® Trend, en hybrid smartklokke med et klassisk analogt design, essensielle helsefunksjoner og Garmin Pay for kontaktløs betaling. vivomove Trend hjelper deg med å holde oversikt over helse- og treningsdata, har funksjoner som stressovervåking, søvnpoeng, preprogrammerte aktivitetsprofiler og mye mer. I tillegg har klokken batterilevetid på opptil 5 dager i smartklokkemodus. Når det er på tide å lade, kan man nå lade trådløst via de fleste Qi-sertifiserte ladeputer1 (kjøpes separat).

«vívomove Trend er designet for å skape en sofistikert balanse mellom mote og funksjonalitet som passer til alle anledninger», forteller Susan Lyman hos Garmin. «Den lille størrelsen og det elegante designet, samt den smarte og innovative funksjonaliteten for helse og trening, gjør vívomove Trend til ditt perfekte tilbehør».

Stilig og sofistikert

vívomove Trend er designet for å se ut som en analog klokke med tikkende urvisere og en skjult digital skjerm som bare vises når man trenger det. Når man berører skjermen, beveger viserne seg dynamisk bort, slik at man lettere kan se helsestatistikk, smarte varsler og mer.

vivomove Trend er tilgjengelig i flere stilige og moderne farger – Slate/Black, Peach Gold/Ivory, Cream Gold/French Gray og Silver/Mist Gray med en rustfri besel i stål og et komfortabelt silikonarmbånd. Man kan også designe sin egen vívomove Trend på Garmin sine nettsider Your Watch, Your Way.

Smarte funksjoner

Hold kontakten – uansett hvor du er – med vívomove Trend. Motta tekstmeldinger direkte på håndleddet, se oppdateringer i sosiale medier, e-post og mer når klokken er parkoblet med en Apple- eller Android-smarttelefon. Brukere med en Android-smarttelefon kan også besvare tekstmeldinger via klokken. Betal raskt og enkelt fra håndleddet med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay (les mer om hvilke banker som støtter tjenesten på Garmin sine nettsider). Sikkerhets- og sporingsfunksjoner gir trygghet ved at man kan sende en melding som viser posisjon (hvis nettverk er tilgjengelig på tilkoblet smarttelefon) til valgte kontakter. Enheten kan også sende varsler under aktiviteter2. I tillegg kan man se informasjon om helse og trening, kontakte og konkurrere mot venner, samt bli med på utfordringer og mer i Garmin Connect-appen™.

Lev sunt

vivomove Trend er fullspekket med helsefunksjoner3:

  • BodyBattery™ : Se energinivå i løpet av dagen for å finne den beste tiden for aktivitet og hvile.
  • Håndleddsbasert pulsmåling: Måler hjertefrekvens døgnet rundt og gir varsler hvis frekvensen blir unormalt høy eller lav når kroppen hviler4.
  • Søvnovervåking og vurdering: Få en større forståelse av hvor godt kroppen restituerer med Garmins nyeste og mest avanserte søvnovervåkingsfunksjon. Hver morgen får man en personlig poengsum for nattens søvn og ser de forskjellige søvnstadiene samt stress, Pulse Ox5 og respirasjonsdata.
  • Pulse Ox: Måler oksygenmetningsnivået i blodet når som helst i løpet av dagen – eller om natten når man sover – for å lære mer om hvor god kroppen er til å absorbere oksygen.
  • Stressmåling: Klokken gir innsikt i hvor rolig og balansert eller stressende dagen har vært. Man kan også få påminnelser om å ta det med ro når klokken registrerer at man er stresset. Den innebygde pusteøvelsen kan også brukes til å oppmuntre til bevisst pust, da den måler pusten, gjennomsnittlig hjertefrekvens og endring i stressnivået.
  • Kvinnehelse: Bruk Garmin Connect-appen til å spore menstruasjons- eller graviditetssyklusen. Logg symptomer, få tips om øvelser, lær mer om hva man bør spise og mye mer. Man kan bruke kvinnehelse-appen på klokken for å se og logge detaljer direkte på håndleddet.

Vær aktiv

Vær aktiv og bruk alle de populære treningsfunksjonene som finnes i vívomove Trend. Det er preprogrammerte aktivitetsprofiler for yoga, styrketrening, kondisjonstrening, løping og mye mer. Man kan koble klokken med kompatibel smarttelefon for å bruke telefonens GPS og dermed måle nøyaktige avstander under gå-, løpe- og sykkelturer. Mål aktivitet døgnet rundt, klokken teller skritt, antall trapper, kaloriforbruk, intensitetsminutter og enda mer. vívomove Trend kan i tillegg estimere kondisjonsalder hvor data som faktisk alder, hvilepuls, aktivitet per uke og BMI/kroppsfett i prosent6 beregnes og vurderer om kroppen din er eldre eller yngre enn din faktiske alder. Du vil også få tips om hvordan du kan redusere kondisjonsalder.

vívomove Trend har en veiledende pris på kr. 3 549,-

1 Er ikke kompatibel med alle stående ladestativ eller trådløse ladere innebygd i kjøretøy

2 Når paret med en kompatibel smarttelefon; les mer på Garmin.com/ble. For krav og begrensninger for sikkerhets- og sporingsfunksjoner, les mer på Garmin.com/safety.

3 Les mer om nøyaktighet ved aktivitetsmåling på Garmin.no

4 Denne funksjonen varsler deg når pulsen din er høyere eller lavere under hvile enn et intervall du har angitt selv. Det varsles ikke om mulige hjerteproblemer og behandling av dette eller diagnostiserer ikke medisinske tilstander eller sykdommer. Følg alltid anbefaling fra helsepersonell angående hjerterelaterte problemer.

5 Dette er ikke et medisinsk utstyr, og det er ikke ment for bruk i diagnostisering eller overvåking av medisinske tilstander, se Garmin.com/ataccuracy Pulsoksymetri er ikke tilgjengelig i alle land.

6 Smart Index™ S2 (må kjøpes separat) kreves for å måle kroppsfett i prosent ved beregning av kondisjonsalder.