Garmin® vívofit® jr. 3 aktivitetsmålere i The Mandalorian og Grogu design

Pressemelding –

Garmin lanserer nye armbånd til sin populære serie av aktivitetsmålere for barn1, vívofit jr. 3. Med The Mandalorian eller Grogu-armbånd kan barna følge med på sin daglige aktivitet i spennende Star Wars app-eventyr. App-eventyrene er foreldrestyrte og oppmuntrer barna til å nå anbefalt aktivitetsnivå på 60 minutters daglig aktivitet. Aktivitetsmålerne er robuste og vanntette og leveres med en fargeskjerm med urskiver som er inspirert av ulike temaer. Med batteritid på opptil 1 år kan barna oppleve Star Wars eventyr, både dag og natt, uten behov for lading av batteriet. Ønskes det flere armbånd finnes disse også tilgjengelig i fargene Peach Leopard og Cosmic Black, hvor det er åpnes for World Tour tema i appen.

”vívofit jr. 3 serien er veldig populær hos våre yngste brukere”, forteller Dan Bartel hos Garmin. ”Barn er ivrige og ønsker å oppnå sine aktivitetsmål for å se hva som hender videre i app-eventyret. Med de interaktive app-eventyrene ønsker vi å dele Star Wars opplevelser med neste genererasjon. I tillegg er det en fin barneklokke, kanskje den første enheten hvor barnet lærer seg tid og klokkeslett”.

En Star Wars-opplevelse

Barna kan velge mellom to ulike armbånd, The Mandalorian og et grønt armband med Grogu-tema. Fargeskjermen kan tilpasses med et utvalg av ulike urskiver med populære karakterer fra både The Mandalorianog hele Star Wars sagaen.

Opplev de mest spennende delene av Star Wars sagaen med mobilappen i samme tema, Skywalker SagaTM – A Star Wars Adventure. Ved hjelp av en voksen kan barna oppleve spenningen og de uforglemmelige øyeblikkene i den episke fortellingen om Skywalker. Med forbedret grafikk følger barna eventyret som handler om flukten fra Darth Vader™ med R2-D2 og C-3POTM som hjelper Han SoloTM og ChewieTMnår de bekjemper the Empire og inntar First Order™ med ReyTM og BB-8™. Jo oftere barna klarer sine aktivitetsmål, desto mer får de se av eventyret.

Med Mandalorian som trener, og ulike treningskort i appen, lærer barna seg forskjellige basisøvelser som Jumping Jacks, Mountain Climbers og mer. Det morsomme fortsetter med interaktive Tap Challenges hvor barna kan samle virtuelle samlinger rundt i galaksen. Når barna klarer sine aktivitetsmål belønnes de med mer tid i den mobile utfordringen.

Mer enn en aktivitetsmåler

  • Registrerer skritt og søvn og anbefaler daglig aktivitet som kan utvikle livslange gode vaner for helse og aktivitet.
  • Ved å nå daglige aktivitetsmål låser barna opp nye eventyr i den interaktive appen Garmin Jr.TM. Eventyrene er lagt opp etter armbåndets design.
  • Last ned urskiver og en ”in case of emergency” widget som viser kontaktinformasjon
  • Med tidsstyrte aktiviteter kan barna registrere skritt og se en oppfordret distanse når de leker eller er på trening. Sammen med foreldre kan dette sees på i Garmin Jr.-appen.
  • Oppmuntrer til vennskapelige konkurranser for hele familien med Toe-to-ToeTM skrittutfordringer.
  • Justere innstillingene i Garmin Jr.-appen og sette ”barnemodus” for å gi barna begrenset tilgang til å følge og se oppgaver og de nyeste oppdragene i sine app-eventyr.

En hjelpende hånd for foreldre

vívofit jr. 3 er et verktøy for foreldre. Med appen Garmin Jr. og en kompatibel smarttelefon kan man:

  • Se barnets aktivitet, søvn, utførte oppgaver og mer. En enkel og fin måte som hjelper med å avgjøre om skjermtiden eller søvntid behøver å endres, man kan også fordele oppgaver mellom søsken og mer.
  • Tildele oppgaver og skjemalegge varsler som vises som ikoner på skjermen, slik at barna kan påminnes det som er avtalt. Disse oppgavene og varslene kan registreres for daglige eller ukesvis påminnelser slik at barna kan lære rutiner og å ta ansvar.
  • Oppmuntre barna til å gjøre sine oppgaver, med virtuelle mynt som kan løses inn som belønninger for avtalte gjøremål.

vívofit jr. 3 er tilgjengelig på www.garmin.no og selges til veiledende utsalgspris på kr. 999,-

1 Nøyaktighet ved aktivitetsmåling, les mer på Garmin.no

Star Wars™ og relaterte tilbehør er varemerker med copyright som tilhører Lucasfilm Ltd. og/eller deres datterselskaper. © & TM Lucasfilm Ltd.