Garmin® vívofit 4 – smidigere enn noensinne

Garmin presenterer vívofit 4, en aktivitetsmåler med batterilevetid på mer enn ett år, uten behov for lading og en fargeskjerm som er tydelig også i sterkt sollys. Vivofit 4 er vanntett, leveres med ett mykt komfortabelt armbånd i silikon og kan bæres på armen døgnet rundt. Aktivitetsmåleren er klar til bruk rett fra esken og kan kobles med smarttelefon for ytterligere funksjoner.

”En aktivitetsmåler fungerer med en gang du har den på armen, vivofit 4 er et godt valg og en flott aktivitetsmåler. Den er så smidig at du glemmer at du har den på deg,” forteller Andrew Silver hos Garmin. ”Den klare fordelen med vivofit 4 er brukervennligheten, at den har mange ulike funksjoner og at det ikke er behov for lading.”

Med en gang du har pakket vivofit 4 av esken er den klar for bruk. Enheten viser skritt og oppmuntrer til bevegelse via en rød indikatorstrek, som gir et lite varsel når det er på tide å bevege seg. Enheten foreslår automatisk et daglig skrittmål basert på nåværende aktivitetsnivå.

For den som ønsker mer enn grunnleggende aktivitetsmåling kan vivofit 4 pares med kompatibel smarttelefon. Når aktivitetsmåleren er tilkoblet telefonen vises flere funksjoner, for eksempel søvnregistrering og intensitetsminutter. Med funksjonen Move IQ registreres automatisk aktivitetstype, for aktiviteter som sykling, svømming, gå- eller løpeturer og annet. I tillegg kan vivofit 4 benyttes som klokke, har tidtager, stoppeklokke og ulike alarmer. Via en værwidget kan man se værvarsel for dagen. Med funksjonen ”Find My Phone” kan man også finne telefonen om den ligger bortgjemt.

Med Garmin ConnectTM-appen kan du tilpasse vivofit med ulike widgets, fargetemaer og personlige tekster som navn på kontakter eller ulike motivasjonsord. Med mulighet for skifte av forskjellige armbånd (selges separat) kan man enkelt bytte farge eller stil som passer klær eller humør. I Garmin ConnectTM er det også enklere enn noensinne å holde oversikt og se statistikk som skritt og søvn. Man kan filtrere og tilpasse data for å se det som er mest relevant, kobles mot andre brukere, som venner eller familie, for å få motivasjon eller delta i utfordringer og konkurranser. Har man barn som har vivofit jr. 2 kan man i tillegg konkurrere mot hverandre via Toe-To-ToeTM-funksjonen. Vivofit 4 synkroniserer automatisk med Garmin Connect.

Vivofit 4 leveres i hvit (S/M), prikkete svart (S/M), svart (S/M og L) til en veil. pris på kr 949,-
Valgfrie armbånd kan kjøpes som tilbehør.

For mer informasjon, les: https://buy.garmin.com/nb-NO/NO/p/582444

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service