Garmin® vívoactive® 4 og 4S

Garmin presenterer i dag vívoactive 4 og 4S smartklokker med GPS og markedets største tilbud av kontinuerlig helseovervåkingsfunksjoner. Med funksjoner som Pulse Ox1, åndedrettsovervåking, og Body BatteryTM-energiovervåking, varsler for unormal hjerterytme, registrering av menstruasjonssyklus og stressmåling med varsler for hvile og væskebalanse. vivoactive 4 leveres i to størrelser, 40 og 45 mm, med en skjerm som alltid er på, en mengde ulike farge- og materialvalg samt batterilevetid på opptil åtte dager i smartklokkemodus. Klokken er designet for den aktive er en av mange nye smartklokker som lanseres av Garmin på IFA i Berlin, Tyskland, 6-11 september.

– Hos Garmin tror vi at helse skal måles på mer enn distanse, fart og tid, forteller Dan Bartel.
– vivoactive 4-serien er ett verktøy for den som vil spore og forbedre sin totale helse, det inkluderer alt fra å se om man har riktig væskebalanse eller kontrollere sitt energinivå for å se om en treningsøkt er bra eller ikke før lunsj. Når det er riktig tidspunkt for trening tilbyr vivoactive 4 mange ulike alternativer, alt fra øvelser for styrketrening til Pilates-aktiviteter.

For deg som ønsker å forandre dine treningsrutiner leveres klokken med mer enn 40 animerte treningsøvelser for styrketrening, kondisjon, yoga og pilates. Disse øvelsene er enkle å følge, og viser korrekt bevegelse og teknikk direkte på klokkeskjermen. Det finnes også forslag til ulike treningstimer på klokken og i Garmin ConnectTM, eller så er det mulighet for å lage sitt eget oppsett. I tillegg er vivoactive 4 kompatibel med Garmin Coach, som viser treningsplaner som tilpasses dine egne mål og prestasjoner, en komplett løsning med en virtuell personlig trener for å øke motivasjonen.

Nå kan du også laste ned dine favorittlåter eller spillelister på din vivoactive 4, inklusive de du har via tredjepartsmusikkleverandører som Spotify eller Deezer. For at du skal kjenne deg trygg underveis på turen kan du dele posisjon med venner eller varsle dine nødkontakter ved ulykkeshendelser ved å dele posisjon i sanntid (under utvalgte aktiviteter3).

Med hjelp av informasjon om stress og pulsvarialibilitet (HRV), søvn og aktivitet kan du med den innovative funksjonen Body Battery få en indikasjon på når tiden er optimal for å være aktiv eller når det er på tide med hvile.

Med avansert søvnovervåking registreres både lett, dyp og REM søvnstadier. Ny teknologi for åndedrettsovervåking måler antall åndedrett per minutt, funksjonen Pulse Ox måler blodets oksygeninnhold under søvn. Tilsammen kan denne informasjonen vise kvaliteten på søvnen. Når du våkner kan du granske søvnstatistikken i Garmin Connect for å se om du får den kvaliteten på søvnen som du behøver for å kjenne deg uthvilt og klar for en ny dag.

Med GPS, ElevateTM pulsmåling på håndleddet5 og mer enn 20 preprogrammerte aktivitetsprofiler for sport både innendørs- og utendørs, som for eksempel til pilates, yoga, løping, svømming i basseng, golf og mer, er vivoactive 4 fullspekket med funksjoner for å passe til en variert livsstil. Behøver du å puste ut og få ekstra energi? vivoactive 4 tilbyr nye strukturerte pusteøvelser som er designet for å fremme fokus og avkobling.

Ved hjelp av smartvarsler3 som viser telefonanrop, SMS og ulike påminnelser er det enkelt å holde seg oppdatert. vívoactive 4-serien er også kompatibel med Garmin Pay™, som er en kontaktløs betalingsløsning4, slik at du kan legge igjen kontanter og kort hjemme. Ønsker å du tilpasse klokken etter eget ønske finnes det et stort utvalg av gratis urskiver, widgeter og apper i Garmin Connect IQTM. Om du vil kan du til og med laste opp egne bilder og benytte disse som urskiver.

vívoactive 4 (45 mm) leveres med en batterilevetid på opptil åtte dager i smartklokkemodus og opptil seks timer i GPS-modus med musikk. vívoactive 4S (40 mm) med en batterilevetid på opptil syv dager i smartklokkemodus og opptil fem timer i GPS-modus med musikk.

For mer informasjon om vívoactive4/4S, les mer på garmin.com.

1 Dette er ikke en medisinsk enhet og er ikke beregnet for diagnose eller overvåking av medisinsk tilstand. Les mer her: Garmin.com/accessibility. Puls Ox funksjonen er ikke tilgjengelig i alle land.

2 Krever premiumabonnement hos tredjeparts musikkleverandør.

3 Når paret med kompatibel smarttelefon; se Garmin.com/ble

4 Les mer om hvilke banker som støtter Garmin Pay her: Garmin.com/GarminPay/banks

5 Les mer: Garmin.com/ataccuracy 

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service