Garmin® vívoactive® 3 Music

Schaffhausen, Sveits, 13. Juni 2018 – Garmin presenterer vívoactive 3 Music, en stilig GPS-smartklokke med musikkfunksjonalitet og Garmin PAY™ for kontaktløs betaling. Klokken kan enkelt tilpasses med et stort utvalg av valgfrie urskiver, apper og ulike widgeter via Garmin Connect IQ™. I tillegg er vívoactive 3 Music preprogrammert med mer enn 15 ulike aktivitetsprofiler og designet for en aktiv livsstil.

”Musikk kan være en motivasjonsfaktor under aktiviteter, og vi er stolte av å gi våre kunder muligheten til å høre på musikk uten å være avhengig av å ha med seg telefonen”, forteller Dan Bartel hos Garmin. ”Med Garmin Pay kontaktløs betalingsfunksjonalitet, kan man også la bankkortet ligge hjemme. vívoactive 3 Music gjør det enklere enn noensinne – alt ligger i klokken”.

Med de samme velkjente funksjonene som finnes i vivoactive 3, samt de nye funksjonene for musikk og Garmin Pay, er vívoactive 3 Music perfekt for den aktive. Klokken leveres med mulighet for lagring av opptil 500 sanger, som kan lastes ned fra egen datamaskin via Garmin Express, eller fra ulike musikktjenesteleverandører1. Når musikken er lagret er det enkelt å koble vívoactive 3 Music til kompatible Bluetooth®-høytalere (selges separat).

Garmin Pay kontaktløs betalingsløsning2 innebærer at man har med seg en digital lommebok i klokken, som kan benyttes istedet for fysiske bankkort der det finnes kompatible betalingsterminaler.

vívoactive 3 Music leveres også med Elevate TM pulsmålingsteknologi og mer enn 15 preprogrammerte aktivitetsprofiler, som for eksempel for yoga, løping, sykling eller styrketrening. Med Garmin Chroma Display™, som viser ett klart og tydelig skjermbilde selv i sterkt sollys, batterikapasitet på opptil 7 dager i smartklokkemodus og 5 timer i GPS-modus med musikk3 er vívoactive 3 Music ett godt valg for en variert og aktiv livsstil. Klokken er også vanntett4.

Brukertilpasning har aldri vært enklere. Via Garmin Connect IQ kan tusenvis av urskiver, widgets, datafelt og ulike apper enkelt lastes ned. Se når Uber-bilen kommer, skru på lysene hjemme via SmartThings-appen eller sjekk værvarslingen via AccuWeather MinuteCast-appen.

Det nye designet i Garmin Connect gjør det enklere enn noensinne å tilpasse vívoactive 3 Music, med fargesterke aktivitetskort som gir brukeren en rask oversikt over den viktigste statistikken. Scroll ned for å sammenligne dagens totalsum med tidligere resultater, eller bla videre for mer detaljert informasjon. Aktiviteter og annen statistikk som innhentes av klokken presenteres på ønsket måte, alt etter hva som er mest relevant for brukeren. Det er også mulig å koble seg opp mot venner for å motivere hverandre, dele erfaringer eller utfordre til konkurranser. Med nye fargerike ”Garmin Connect badges” kan brukeren få motivasjon når nye mål oppnås.

Les mer om vívoactive 3 Music her: Garmin.com/vivo eller se video: 

https://youtu.be/oehRDXHwu7k

1 Krever premiumabonnement av tredjeparts musikkleverandør.

2 Fungerer med kort som støttes av banker som har klargjort for kontaktløse betalingstjenester, les mer om dette her: https://explore.garmin.com/nb-NO/garmin-pay/

3 Ved normalt bruk, batterilevetid kan variere avhengig av brukeroppsett.

4 Les mer på Garmin.com/waterrating

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service