Garmin® Varia™ RVR315 og RTL516

Pressemelding –

Garmin presenterer Varia RVR315 sykkelradar og Varia RTL516 sykkelradar med lys, enheter som varsler syklisten om biler som nærmer seg bakfra. Begge enhetene er kompatible med den nye Varia-appen, som gjør det mulig å benytte telefonen som display, enten som primærskjerm eller som en reserveskjerm.

“Vår forrige generasjon av sykkelradarer ble raskt en viktig del av utstyrpakken for syklister, sikkerhet er viktig uansett om man sykler på dagtid eller i mørket,” forteller Dan Bartel hos Garmin.
“Med RVR315, RTL516 og Varia-appen tilbyr vi den nyeste teknologien i brukervennlige enheter som sikrer syklisten i trafikken.”

Følg med på trafikken som nærmer seg bakfra med Varia RVR315 og RTL516. Når enheten er sammenkoblet med en Garmin-enhet, via telefon og den nye Varia-appen eller et dedikert radardisplay får man varsler som kan sees og høres når biler nærmer seg bakfra, i en avstand opptil 140 meter. Ved bruk av Varia RTL516 i dagslys, er lyset synlig i en avstand opptil 1,6 km, og gjør det enkelt for bilister å se syklisten langt tidligere enn for syklisten å se kjøretøyet som kommer.

Når du bruker Varia RVR315 eller RTL516 sammen med den nye Varia-appen får du følelsen av å ha et ekstra par øyne i nakken, med kontroll på kjøretøy som kommer bakfra. Når du sykler får du fargekodede anvisninger på telefonen – grønt betyr at alt er ok, oransje betyr at et kjøretøy nærmer seg og rødt betyr at en bil nærmer seg i høy fart. I tillegg til den lettleste grafikken får man også lyd- og vibrasjonsvarsler som indikerer at et kjøretøy nærmer seg.

Om Varia RVR315 og RTL516 brukes sammen med kompatibel smarttelefon kan de integreres med bruk av tredjeparts-apper som Ride with GPS, som gjør det mulig å se kart samtidig med varsler fra sykkelradaren.

Varia RVR315 leveres med opptil 7 timers batterikapasiet og selges til en veil.pris på kr. 1.799.-

Varia RTL516 leveres med opptil 9 timers batterilevetid med lys og selges til en veil.pris på kr. 2.399.-

For mer informasjon, les: https://buy.garmin.com/nb-NO/NO/p/698001

Related links

Emner


Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service