Garmin Varia™ RTL511 sykkelradar

SCHAFFHAUSEN, Sveits/18 april 2018 – Garmin lanserer Varia RTL511 sykkelradar – en oppdatert radarenhet med ett stilig design og forbedrede sikkerhetsfunksjoner. Basert på første generasjon sykkelradar fra Garmin, detektering av kjøretøy og økt batterilevetid er målet at syklisten skal være trygg uansett hvor- eller når de sykler.

”Varia RTL511 sykkelradar er kun ett av produktene i Varia-serien som er utviklet for ett tryggere sykkelmiljø”, forteller Dan Bartel hos Garmin. ”Det er mange elementer i trafikken som skaper usikkerhet, å ha med seg en sykkelradar er som å ha ett par ekstra øyne som følger med bakover, og som gir varsler når det hender noe bak syklisten”.

Når sykkelradaren kobles mot en kompatibel Garmin-enhet1, som Edge 130, Edge 520 Plus, Edge 820 eller Edge 1030, får syklisten både synlige varsler og lydvarsler som varsler om kjøretøy som nærmer seg bakfra opptil 140 meter unna.

Den nye vertikale utformingen av Varia RTL511 sykkelradar gir syklisten bedre plass til bena og monteres enkelt på de fleste sykler. Enheten leveres med opptil 15 timers batterilevetid når den lyser konstant.

1 Les mer på Garmin.com

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service