Garmin Varia eRTL616, sykkelradar for elsykkel Tenk sikkerhet på hver tur

Pressemelding –

Garmin lanserer Varia eRTL616, en sykkelradar med lys som er spesialutviklet for bruk på elsykler. Varia eRTL616 leveres uten batteri, og kobles i stedet til batteriet på elsykkelen via kompatibel kabel1. Radaren hjelper syklisten med å oppdage biler som nærmer seg bakfra. Når enheten er parkoblet med utvalgte Garmin-enheter, eller Varia-appen på en kompatibel smarttelefon2, får syklisten både synlige og hørbare varsler.

“Elsykling blir stadig mer populært og vi er glade for å kunne tilby vår pålitelige radarteknologi til denne voksende gruppen syklister. Uansett hvilket eventyr du planlegger, er Varia eRTL616 et pålitelig verktøy som hjelper deg med å se bakover mens du sykler fremover”, forteller Dan Bartel hos Garmin.

Føl deg trygg når du sykler

  • Maksimal bevissthet: Når sykkelradaren parkobles med utvalgte Garmin-smartklokker, Edge-sykkelcomputere eller en smarttelefon med Varia-appen, kan du motta synlige og hørbare varsler som varsler deg om kjøretøy som nærmer seg bakfra – på en avstand på opptil 140 meter.
  • Oversikt: Sjåfører blir varslet om at det er en syklist foran ved å se baklyset i en avstand på opptil 1,6 kilometer i dagslys. Lyset øker også i intensitet så snart kjøretøyet oppdages av enheten.

Varia eRTL616 har et slankt, kompakt design og kan monteres på ulike måter med et universalt sadelfeste eller et feste til bagasjebrett.

Varia eRTL616 er tilgjengelig på lager og selges til en veiledende pris på kroner 3 549,-

1 Kompatibel Garmin-kabel kreves (kjøpes separat). Les mer på Garmin.no

2 Denne enheten kan øke situasjonsforståelsen. Det erstatter ikke oppmerksomheten og den gode dømmekraften til en syklist. Vær alltid oppmerksom på omgivelsene og lokale trafikkregler for å ha en trygg sykkeltur