Garmin utvider sin premium serie med høyttalere – Fusion Signature Series 3i

Pressemelding –

Garmin lanserer Signature Series 3i fra Fusion® Entertainment, et av Garmins varemerker. Høyttalerne leveres med gitter i nye fargevalg, sømløs plug-and-play innstallering og bedre beskyttelse enn tidligere for det maritime miljøet. Som med Fusions andre produkter leveres Signature Series 3i med vanntette koblinger1. Serien leveres komplett med høyttalere, subwoofere og waketower høyttalere, med og uten belysning og i klassiske eller sportslige design som passer til ulike båter.

”Signature Series 3i kombinerer moderne stil, overlegen lyd og er tilpasset det maritime miljøet. Den nye serien er utviklet for livet på sjøen og passer til bruk i alle type båter, fra yachter til wakeboard båter”, forteller Dan Bartel hos Garmin.
”Enten det skal fabrikkinnstalleres eller ettermonteres gjør de nye kontaktløsningene innstallasjonen av høyttalerne til en lek, slik at våre kunder kan nyte en fantastisk underholdningsopplevelse”.

Nye gitteralternativer

Serien kombinerer både funksjon og design og inkluderer nå et nytt gitter med et sportslig utseende som er utviklet på estetikk som kjennetegner Fusion lydsystemene. Designet er utviklet for å passe et stort antall av ulike båttyper og er robust slik at det skal holde over tid.

Premium lyd

For enda bedre lydgjengivelse og uteffekt leveres høyttalerne med den innovative konteknologien CURV®. Den vevde fiberkompositten bidrar til lettere og mer robuste høyttalere og at Signature Series 3i kan projisere lyd som overdøver motorstøy, også gjennom store bølger.

Ved full integrasjon med en Fusion DSP-aktivert stereo – som prisbelønte Apollo™ MS-RA770 og Fusions marineforsterkere2 i Apollo-serien – maksimeres høyttalerprestasjonene og brukervennligheten i Fusions produkter ved å levere optimalisert lydgjengivelse i individuelle soner. I tillegg er det enkelt å innstallere forsterkerne i Apollo-serien ved hjelp av monteringsbøyler som ligger med i forpakningen. Man kan også gjøre avanserte lydinnstillinger via Easy-Tune i appen Fusion-Link™ som benyttes sammen med kompatibel smartenhet. Med et komplett lydsystem fra Fusion kan man nyte premium lydkvalitet og en sømløs, problemfri innstallering.

Forsterk øyeblikket på sjøen

Signature Series 3i kombinerer tradisjonell rød, grønn og blå LED-belysning med kald hvit og varm hvit (CRGBW) i et stort fargespekter, fra myke pasteller til livlige nyanser. Fusion er først i bransjen med å levere CRGBW LED-belyste marinehøyttalere og forsterkere som gjør det mulig å tilpasse belysning for båtens unike stil. I tillegg kan systemet justeres enda mer med den intuitive fjernkontrollen for lysstyrke og modus (statisk eller dynamisk).

Høyttalerne leveres i ulike versjoner og størrelser slik at man kan tilpasse etter egen båttype:

  • Høyttalere i størrelsene 6.5-, 7.7- og 8.8”
  • Subwoofers i 10- og 12”
  • Wake tower-høyttalere i 6.5”

Signature Series 3i er vanntett i henhold til ISO12216 standard og er utviklet med Fusions garantistandard True-Marine for maritimt miljø med salt, fukt, vann, støv og UV-stråler.

Signature Series 3i høyttalere, subwoofere og wake tower-høyttalere er tilgjengelig på lager og selges til veiledende pris mellom kroner 4 499 og 7 299 kroner. For mer informasjon, les mer på www.garmin.no

1 Wake tower-høyttalere er ikke inkludert.

2 Forsterkere er ekslusivt designet for å benyttes sammen med Fusion DSP-aktiverte stereoløsninger (Apollo RA770, Apollo RA670, Apollo WB670 og RA210) og Fusion-høyttalere.