Garmin® tildeles NMEA® utmerkelse: Manufacturer and Technology of the Year 2018

Garmin har fått utmerkelsen Manufacturer of the Year for fjerde år på rad av medlemmene i The National Marine Electronics Association (NMEA). Den prestisjetunge prisen gis til det mest anerkjent selskapet innen marineelektronikk. Garmin, som er verdensledende innen marineelektronikk1, fikk også NMEA Technology Award for Panoptix LiveScope™ og fire Product of Excellence Awards med premiering i følgende kategorier: multifunksjonsdisplay (MDF) med GPSMAP® 8424, autopilot med GHP ReactorTM 40 Hydraulic Autopilot med SmartPump, multimedia entertainment med Apollo RA770 og mobilapplikasjon med ActiveCaptain™. Utmerkelsene ble utdelt på årets NMEA Convention and Expo i Palm Beach Gardens, Florida, 25-28 september.

– Vi er veldig stolte over denne utmerkelsen fra NMEA, forteller Dan Bartel hos Garmin.

– Vårt ønske om å tilby premium produkter, programvare, service og support er sterkere enn noensinne. Disse utmerkelsene er en bekreftelse på at vi lykkes.

Ett jurypanel, bestående av to medier og to NMEA-sertifiserte marineelektronikkteknikere (CMET), vurderte til sammen 16 nominerte produkter før Panoptix LiveScope ble tildelt den ekslusive NMEA Technology Award Honor.

LiveScope ble nylig omtalt som “Best of Show” ved International Convention of Allied Sportfishing Trades (ICAST).

1Basert på rapporterte salgstall for 2017.

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service