Garmin Swim™ 2 – måler puls også under vann

Garmin presenterer nyheten Garmin Swim 2, en GPS-smartklokke til svømming i basseng og åpent vann. Garmin Swim 2 måler puls på håndleddet1 i sanntid, også under vann, samtidig som det registreres informasjon om distanse, tempo, antall svømmetak og lengde per svømmetak. Klokken leveres med avanserte funksjoner for å holde tempo, loggføring av øvelser med mer. Se puls i sanntid mens du svømmer, sjekk ut gjennomsnittlige og maksimale pulsverdier under hvileperioder og analyser deretter puls etter svømmeøkten i Garmin Connect.

– Uansett hvor du svømmer registerer Garmin Swim 2 treningen, forteller Dan Bartel hos Garmin.
– Klokken er utviklet for svømmeren som er på sine daglige treninger i bassenget, konkurransesvømmeren samt for alle de som svømmer i åpent vann. I tillegg til avansert svømmefunksjonalitet leveres GPS-smartklokken med en rekke andre funksjoner som registrerer viktige helsedata gjennom hele døgnet.

Foruten å vise puls på håndleddet i vann registrerer Garmin Swim 2 også distanse, tempo, antall svømmetak og swolf-score for å måle effektiviteten ved svømming. Når klokken brukes utendørs, i modus for bruk i åpent vann, benyttes GPS’en for registrering av distanse og lengde per svømmetak. For den som foretrekker å svømme i basseng finnes avanserte funksjoner som logging av teknikkøvelser, tilpassede treningsøvelser og tidsbestemt hvile- og tempostyring som kan hjelpe med å holde oversikten på treningsresultatet.

Garmin Swim 2 er designet for daglig bruk også utenom svømmingen. Klokken registrerer skritt og søvnkvalitet. I tillegg leveres den med trådløse funksjoner2 som hjelper brukeren med å holde seg oppdatert. Når Garmin Swim 2 er parkoblet med en kompatibel smarttelefon vil den automatisk overføre data til Garmin Connect™ app’en slik at man kan analysere resultater, dele informasjon med andre og tilpasse neste trening. Med smartvarslingsfunksjoner vises sms’er, telefonanrop, e-post og annet rett på håndleddet.

Garmin Swim 2 leveres med opptil 7 dagers batterilevetid i smartklokke-modus, opptil 13 timer i GPS-modus og opptil 72 timer i basseng- og pulsmålingsmodus (OHR). Klokken leveres i sort eller hvit versjon og selges til en veiledende utsalgspris på kr. 2.699.-

1 Les mer på Garmin.com/ataccuracy

2 Når parkoblet med en kompatibel smarttelefon; les mer på Garmin.com/ble

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service