Garmin® styrker samarbeidet med BMW konsernet

Garmins automotive OEM avdeling (original equipment manufacturer), er valgt som ledende samarbeidspartner for infotainment-moduler til BMW konsernet. Modulene skal produseres i Garmins OEM-kvalifiserte produksjonanlegg i USA og Europa. Garmin vil også etablere en ny produksjonslinje i Europa for å støtte dette prosjektet.

– Å bli valgt av BMW som ledende utviklingspartner og leverandør, bekrefter Garmin som ett av verdens mest respekterte varemerker, forteller Matt Munn hos Garmin OEM.
– Vi er stolte av tilliten fra BMW, og ser frem til å levere infotainmentløsninger i verdensklasse.

Garmins OEM-gruppe har lang erfaring i utvikling av produkter, programvare og komplisert systemintegrasjon i biler, fly og fartøy. Garmin har dedikerte OEM-kontorer i USA, Europa og Asia, og vil i tiden fremover øke sin globale kapasitet for å effektivt møte produksjonskravet fra BMW.

Garmin OEM tilbyr brukervennlige produkter som er etterspurte for sitt design, kvalitet og sine innovative funksjoner.

Les mer på auto-oem.garmin.com.

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service