Garmin STRIKER Vivid-serien

Garmin lanserer STRIKER™ Vivid-serien– nye ekkolodd, med høyoppløste fargepaletter som gjør det enklere å se hva som befinner seg under vannoverflaten.

”Den nye Vivid-serien leveres med en forbedret ekkoloddsopplevelse til STRIKER-serien,” forteller Dan Bartel hos Garmin.
”Det finnes mange variabler når man skal vurdere fargepalett for ekkolodd – dagslys, bunnstruktur, dekningsområde og synsevne – og vi er stolte over å ha funnet flere sterke farger som passer for våre populære fishfindere, slik at dette kan hjelpe sportsfiskeren når man er ute på sjøen.”

Med industriledende, tradisjonelt Garmin CHIRP ekkolodd og CHIRP ClearVü og SideVü skanningekkoloddsteknologi, viser STRIKER Vivid krystallklare fiskebuer og enestående målseparasjon. Med syv nye fargevalg tilbyr Garmin nå en pallett med 16 farger, som gjør det enklere enn noensinne å skille fisk fra bunnstruktur, basert på brukerens innstillinger og fiskeforhold.

Vivid-serien leveres med høyfølsom GPS-mottaker, slik at man ikke bare kan se fisk og bunnstruktur, men også enkelt kan markere favorittfiskeplasser og komme tilbake til disse ved en senere anledning. Med innebygd GPS kan man også planlegge og lage ruter, samt se hvilken fart båten kjører i.

Med STRIKER Vivid kan sportsfiskere lage egne fiskekart i HD med den innebygde programvaren Quickdraw Contours. Uansett hvor man befinner seg, på kjente- eller ukjente vann, kan man med Quick Draw Contours tegne eller lagre opptil 2 millioner kartkonkturer med enfotskonturer. Så snart funksjonen er påslått vil man se konturer som tegnes på plotterskjermen mens båten kjører, man behøver ikke å slutte å fiske, resultatet dukker automatisk opp på skjermen. Data som samles opp av brukere kan enkelt deles, eller gis tilgang til, via Garmin Quickdraw Community, som per i dag inneholder data for mer enn 9 millioner kartområder.

Takket være innebygd Wi-Fi® kan man som STRIKER Vivid bruker koble seg opp via den kostnadsfrie appen ActiveCaptain®2 for å overføre veipunkter og motta smartvarsler på skjermen, inklusive varsler om programvareoppdateringer3.

STRIKER Vivid-serien leveres med fargeskjermer i størrelsene 4-, 5-, 7, og 9-tommer. Med et robust kabinett og et knappebasert brukergrensesnitt er enhetene designet for røft bruk på sjøen. Enhetene leveres med alt av funksjoner en sportsfisker behøver – inklusive en tiltbrakett og et monteringskit for både akterspeil og trollingmotor.

STRIKER Vivid-serien leveres med to ulike svingerløsninger, med eller uten SideVü, og er tilgjengelig på lager i løpet av November til en veiledende utsalgspris mellom kr. 2.899,- og 7.999,-

2 Når parkoblet med kompatibel snarttelefon.

3 Wi-Fi er kun kompatibelt i 7- og 9”-modellene.