Garmin® STRIKER Plus serien

OLATHE, Kansas 31. oktober 2017 – Garmin presenterer den nye STRIKERTM Plus serien – avanserte ekkolodd med bransjeledende ekkoloddteknologi, fullpakket med nye funksjoner. STRIKERTM Plus serien leveres i enkelt, brukervennlig design – perfekt for å hjelpe sportsfiskere å finne og fange mer fisk.

«Den nye STRIKER Plus-serien leveres med innebygd GPS, QuickdrawTM Contours og Wi-Fi® som er spennende for førstegangs brukere, samtidig vil disse funksjonene overbevise eksisterende STRIKER-kunder om å oppgradere,» forteller Marcus Bjärneroth som er nordisk markedssjef hos Garmin. «Disse nye ekkoloddene er den perfekte løsningen for sportsfiskere som vil ha den beste sonaren tilgjengelig, samt muligheten til å lage og lagre egne konturkart.»

Som i den første generasjon STRIKER-serien, tilbyr også STRIKER Plus innebygd CHIRP tradisjonelt ekkolodd og CHIRP ClearVü og SideVü skanning ekkoloddteknologi. I tillegg til krystallklare fiskebuer og bemerkelsesverdig målseparasjon med CHIRP ekkolodd, viser Garmin ClearVü et nesten fotografisk bredt bilde av hva som passerer under båten. SideVü gir fiskere en skarp og klar utsikt over hva som ligger utenfor hver side av båten, inkludert struktur, nedsenket gjenstander og fisk.

Ingen kjenner farvannet bedre enn fiskerne som fisker der, og nå kan STRIKER Plus-brukere lage HD-kart over de stedene de har vært. Takket være den innebygde Quickdraw Contours-kartleggingsprogramvaren, er det enkelt å opprette og lagre opptil 2 millioner dekar kart med 1-fots konturer. Når funksjonen er slått på, vil brukerne øyeblikkelig se konturer generert rett på skjermen når båten beveger seg – man må ikke sende filer til Garmin og vente på dem i retur før man kan se dem. Resultatene er raske og nøyaktige, og kan ses i sanntid, eller opprettes i bakgrunnen for bruk på et senere tidspunkt. For den mest omfattende dekningen viser Quickdraw Contours tydelig hvor nyttig dybdeinformasjon er samlet, og hvor det finnes hull, slik at brukerne enkelt kan se hva som fortsatt må samles inn.

Med innebygd Wi-Fi1 kan brukerne dra nytte av den nye alt-i-ett Garmin ActiveCaptainTM mobilappen (gratis) som skaper en enkel, men kraftig forbindelse mellom en kompatibel mobilenhet og en STRIKER Plus-enhet. Takket være ActiveCaptain kan veipunkter og ruter overføres direkte til en STRIKER Plus-enhet, noe som gjør det enklere enn noen gang for sportsfiskere å planlegge en effektiv fisketur. Smartvarsler leveres også rett på skjermen, så vel som trådløse programvareoppdateringer, slik at brukerne alltid har tilgang til de nyeste funksjonene fra Garmin. ActiveCaptain gir også raskt tilgang til Quickdraw Contours Community, for å dele eller laste ned nye brukeroppsamlede data.

Plus-serien leveres som standard med en innebygd GPS-mottaker med høy følsomhet, slik at fiskere har mulighet til å ikke bare se fisk og struktur under båten, men også raskt og enkelt markere favorittfiskeplasser og andre interessepunkter som grunner, stubber og ankringsplasser, og komme tilbake til dem. Ved trolling gir den høyfølsomme GPS’en oppdatering en gang i sekundet, noe som gir fiskere den presisjonen som behøves for å oppnå den eksakte trollinghastigheten og optimalisere presentasjonen av sluken. Brukere kan også dele veipunktdata over flere STRIKER Plus-enheter, samt de nye ECHOMAP Plus-enhetene.

Plus-serien leveres med 5- eller 7-tommers skjermer, i tillegg til ny «minstemann» på 4.3 tommer- og ny 9-tommers modell, alle med skarpe fargeskjermer som er lette å se i sollyset. Med et robust design- og brukergrensesnitt leveres STRIKER Plus-serien med alt sportsfiskere behøver – inkludert hekk- og trollingmotor-transduser og monteringsutstyr – for å komme raskt og enkelt på vannet. De seks nye modellene gir fleksibel montering, slik at enhetene kan vippes for optimal synsvinkel. Et valgfritt flush-monteringssett er tilgjengelig for innfelling i dashbord. I tillegg er STRIKER Plus-serien kompatibel med et bredt spekter av valgfrie Garmin-ekkoloddgivere for å tilpasse ytelse, funksjon og installasjonsalternativer.

De nye STRIKER Plus ekkoloddene vil være tilgjengelige i løpet av 4. kvartal 2017 med anbefalte utsalgspriser fra kr. 1.999,- til kr. 9.599,-. For mer informasjon, les mer: www.garmin.com/newmarine.

Garmin er verdens ledende produsent² av maritim elektronikk og fikk nylig prisen Manufacturer of the Year for tredje året på rad av NMEA, en pris som blir gitt til de mest anerkjente produsentene av maritime elektronikk for støtte av produkter i markedet. Garmins produkter inkluderer noen av industriens mest avanserte kartplottere og touchskjerm multifunksjons-skjermer, sonar teknologi, high-definition radar, autopiloter, høyoppløst kartografi, seilinstrumenter og andre produkter og tjenester som er kjent for innovasjon, pålitelighet og intuitive bruk.

1Wi-Fi er kun tilgjengelig på 7- og 9-tommers modeller.

2 Basert på salgstall fra 2016.

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service