Garmin STRIKER™ Cast

Garmin presenter STRIKER Cast, et ekkolodd man kan kaste ut med fiskestangen, snøre inn og deretter se ekkoloddsbilder som trådløst overføres til kompatibel smarttelefon eller nettbrett. Om du fisker fra land, eller fra båt, er STRIKER Cast et nyttig verktøy for å finne fisken. Ved en sandstrand, i havnen, fra båt eller kajakk – se fisken og bunnstruktur, med krystallklare detaljer – alt i den kostnadsfrie STRIKER Cast appen (kompatibel med både Apple® og Android). Med STRIKER Cast kan man også lage egne fiskekart1 for å lagre detaljerte kart der man fisker.

”Vi opplever at våre kunder bruker mer og mer av fritiden til å nyte av naturen, for veldig mange gjelder dette også for fiske,” forteller Dan Bartel hos Garmin.
”Uansett om man er ny innen sporten eller en erfaren sportsfisker er STRIKER Cast et nyttig verktøy som hjelper til med å identifisere bunnstruktur og fisk på en enkel måte.”

STRIKER Cast er utviklet for fiske både i saltvann og ferskvann (også for isfiske) og leverer fantastiske ekkoloddsbilder både på grunt og dypt vann – fra 0,6 til 45 meters dybde – og overfører trådløst ekkoloddsdata med vanntemperatur med opptil 60 meters rekkevidde. Bildene som vises i appen presenteres som lettforståelige ekkolddsbilder i 2D. For isfiske vises det et blinkmodus der det er mulig å justere rekkevidde, følsomhet, forsterkning og mer. Det er også mulighet for å vise fiskeikoner, for et mer realistisk bilde av fisk, og dybdekurver i appen slik at man enklere kan vite hvor man skal kaste sluken.

Benytter man versjonen med innebygd GPS kan man lage egne sjøkart med konturer på én fot – for deretter å finne tilbake til den fantastiske fiskeplassen man har funnet – ved å benytte programvaren Quickdraw Contours, et gratis og brukervennlig verktøy der man kan lage brukertilpassede HD-sjøkart for alle typer av vann. De dataene som samles inn kan lagres i STRIKER Cast-appen og man kan laste ned og hente Quickdraw Contours-data som er lagret av andre brukere i Garmins Quickdraw Community.

STRIKER Cast er robust og designet i lettvektsmaterialer. Ettersom enheten kastes ut bør man fiske med en fiskesene som klarer en vekt på minimum 9 kilo. STRIKER Cast er utviklet med batterisparingsmodus, som betyr at den automatisk skrus av og på om den er i kontakt med vann eller ikke. Enheten leveres med et internt batteri med mer enn 10 timers batterikapasitet mellom ladingene2 og er vanntett i henhold til IPX6- og IPX7-standard3.

STRIKER Cast leveres i to ulike versjoner: STRIKER Cast GPS som selges til en veiledende utsalgspris på kr. 2.299.- og STRIKER Cast(uten GPS), som selges til en veiledende utsalgspris på kr. 1.699.-

1 Kun for versjonen med GPS

2 Batteritid varierer avhengig av bruk

3 Les mer på Garmin.com/waterrating