Garmin® quatix® 6X Solar

Garmin presenterer quatix 6X Solar, neste generasjon i marineserien av GPS-smartklokker. Med solcellelading som forlenger batterilevetiden og alle funksjonene fra fēnix® 6X Pro Solar, kombineres dette med maritime funksjoner for fiske, motorbåt og seiling. quatix 6X Solar leveres med et stort utvalg av preprogrammerte aktivitetsprofiler som paddle boarding, kajakk, kano, løping, sykling, golf og mye mer.

“Vi er stolte av å introdusere solcellelading i vår velkjente quatix-serie. Med denne unike teknologien som forlenger batterlevetiden, kan båtførere få mer tid til å utføre sine favorittaktiviteter, både på land og ute på sjøen,” forteller Dan Bartel hos Garmin.

quatix 6X Solar er utviklet for å klare de tøffeste omstendighetene. Klokken leveres med en stor 1.4”-fargeskjerm som er tydelig i sterkt sollys og en Power Glass-linse som omdanner solenergien for å forlenge batterilevetiden1. Solcelleladingen kan sees på skjermen, med en indikasjon på hvor mye solenergi Power Glass-linsen har blitt eksponert for. Batteriet på quatix 6X Solar har levetid på opptil 21 dager i smartklokkemodus og opptil 24 dager med lading via solenergi1. Med den nye Power Manager funksjonen kan man se, tilpasse og kontrollere hvordan de ulike innstillingene og sensorene påvirker batterilevetiden. Batterisparing kan justeres ved å deaktivere visse funksjoner som forlenger batterilevetiden.

quatix 6X Solar er vanntett ned til 100 meter2 og perfekt for maritimt bruk. Klokken kan trådløst tilkobles kompatible Garmin kartplottere og annen maritim elektronikk, for kontroll av autopilot, datastreaming, SailAssist™ regattaseilerassistanse, kontroll av Fusion-Link™ underholdningssystem og mer. quatix 6X Solar streamer NMEA® 2000-data og kan innhente viktig sensorinformasjon som fart, dybde, temperatur, vinddata og mye mer. Uansett hvor man befinner seg på båten kan klokken være et viktig instrument for båtføreren. Som for andre quatix 6 modeller kan man styre autopiloten ombord, endre kurs, aktivere styremønster og følge et GPS-spor. Med støtte for BlueChart® g3 sjøkart med integrerte Navionics®-data (selges som tilbehør) kan klokken også benyttes som navigeringsverktøy, som primærskjerm eller et reservealternativ.

Med daglig aktivitetesmåling3 og en mengde trådløse funksjoner er også quatix 6X Solar en stilig smartklokke som kan benyttes til hverdagsbruk. Med smarttilkobling mot kompatibel telefon kan man motta varsler som telefonanrop, sms, e-post og mer4. Klokken er kompatibel med Garmin Pay™ for kontaktløs betaling5, og streaming av musikk via de mest populære musikkstreamingsleverandørene6. Om det er ønskelig kan man lagre opptil 2000 sanger på klokken.

quatix 6X Solar leveres med håndleddsbasert pulsmåling4 og kan måle stressnivå, registrere puls under vann når du svømmer samt vise en Pulse Ox7-måling som måler hvor godt kroppen tar opp oksygen i blodet. Dette gir avansert informasjon om søvnregistrering og høydeakklimatisering. I tillegg viser den innovative funksjonen for energimåling, Body Battery™, energinivå gjennom dagen. Dette kan hjelpe i planlegging av trening, hviletid og søvn.

Ved kjøp av quatix 6X Solar medfølger et armbånd i titan og et cirrusblått QuickFit™-armbånd i silikon. quatix 6X Solar er tilgjengelig på lager og selges til en veiledene pris på kr. 12.799.-

Kompatible marine produkter er: GPSMAP® 7×2/9×2/12×2 Plus, GPSMAP 10×2/12×2, GPSMAP 74/7600, GPSMAP 84/8600, GHC™ 20, GNX™ Wind og GNT 10.

Les mer: https://buy.garmin.com/nb-NO/NO/p/725447

1Forutsatt heldagsbruk, tre timer per dag i 50 000 lux.

2 Les mer på Garmin.com/waterrating

3 Les mer på Garmin.com/ataccuracy

4 Krever tilkobling til en kompatibel smarttelefon. Les mer på Garmin.com/ble

5 Les mer om hvilke banker som støtter Garmin Pay, les mer på https://explore.garmin.com/nb-NO/garmin-pay/.
6 Krever abonnement hos tredjeparts musikkstreamingsleverandør

7 Dette er ikke en enhet som kan benyttes til medisinsk bruk for overvåking eller diagnose, les mer på Garmin.com/ataccuracy. Pulsoksimetri er ikke tilgjengelig i alle land.