Garmin® presenterer ECHOMAP™ UHD-serien

Nye kombinasjonsenheter med innebygde Ultra High-Definition-ekkolodd. Gir fiskeren flere muligheter med premium ekkoloddsfunksjoner til en overkommelig pris

Garmin presenterer ECHOMAP UHD-serien, en ny serie mellomstore kombinasjonsenheter med knapper og knappestyrt touchskjerm. Serien leveres med premium funksjoner, som innebygd støtte for Garmins krystallklare Ultra High-Definition scanningekkolodd, og Panoptix LiveScope™ i mindre, rimeligere alternativer enn tidligere. I tillegg til at UHD-serien leveres med den beste ekkoloddskapasiteten i sin klasse, leveres serien også med den beste kapasiteten for sjøkart. Med BlueChart g3 og BlueChart g3 Vision, med integrerte Navionics-data, får man de nyeste og mest detaljerte sjøkartene.

”ECHOMAP UHD-serien leveres med samme velkjente design som finnes i våre alt-i-ett ECHOMAP Plus-kombinasjoner. I tillegg legges det til spennende premiumfunksjoner som innebygd Ultra High-Definition-ekkolodd og g3-kartografi for å friste de som fisker i innsjøer”, forteller Dan Bartel hos Garmin.

ECHOMAP UHD-serien har innebygd støtte for Ultra High-Definition scanningekkolodd som gir krystallklare bilder av fisk eller bunnstruktur. Dette kan leveres bundlet med Garmin nyeste UHD-giver for montering på akterspeil eller trollingmotor. Samtlige UHD-enheter har støtte for Ultra High-Definition ClearVü, som gir et nærmest fotografisk bilde med førsteklasses oppløsning og målseparering i både ferskvann og saltvann. SV-modellene ECHOMAP UHD i 7- og 9 tommere har støtte for Ultra High-Definition SideVü og finnes for de kundene som ønsker å se under og på begge sider av båten.

Alle 7- og 9 tommer ECHOMAP UHD-enheter er også kompatible med givere til PanoptixTM all-seeing ekkolodd. Dette inkluderer også Panoptix LiveScope System, som viser bilder i sanntid i videolignende hastighet. Panoptix viser et bilde hvor fisken svømmer mot eller på vei bort fra båten – også der båten ligger rolig – i sanntid og opptil 30 meter vekk. 7- og 9-tommermodellene er også kompatible med Garmins nye Force Trollingmotor, som gir mulighet til kontrollere motoren rett på skjermen, legge til ruter og veipunkter, følge spor og annet.

Samtlige modeller leveres preprogrammerte med maritimt basekart for hele verden og støtter bruk av sjøkartene BlueChart g3 (selges som tilbehør), som inkluderer AutoGuidance og integrerte Navionics-kartdata. De mest detaljerte sjøkartene får man om man velger BlueChart g3 Vision, som gir tilgang til 3D-visning, satellittbilder, flyfoto og mer.

Den nye UHD-serien leveres med velkjent brukervennlighet og en knappestyrt berøringsskjerm på 7- og 9 tommers modeller med rask tilgang til de funksjonene som brukes mest. Med støtte for NMEA® 2000 kan ECHOMAP UHD-serien kobles opp mot kurssensorer, autopiloter, lydsystemer, digital svitsjing og mer. Både 7- og 9-tommersmodellen leveres også med andre delingsmuligheter, med mulighet til å dele ekkoloddsdata, veipunkter, ruter og kompletterende sjøkart med andre kompatible ECHOMAP UHD, ECHOMAP Plus eller ECHOMAP Ultra-enheter.

Å være trådløst tilkoblet ute på sjøen er enkelt med ECHOMAP UHD-serien. Med innebygd Wi-Fi® kan man ta med seg innholdet i mobilappen Garmin ActiveCaptain. Via appen og en kompatibel mobilenhet anvendes en ECHOMAP Plus-enhet, og man kan få tilgang til, oppdatere eller kjøpe nye sjøkart fra OneChartTM når det passer. ActiveCaptain er et fellesskap hvor man kan dele informasjon om interessante plasser som er relevante på sjøen, få tilgang til QuickdrawTM Community og mer. ActiveCaptain tilbyr også bruk av smartvarslingsfunksjon1 hvor man kan få overført ulike meldinger som telefonanrop, sms, e-post, kalendervarsler med mer fra telefonen direkte på plotterskjermen. I tillegg gir dette mulighet for programvareoppdateringer, mulighet for å planlegge neste tur og mye mer.

Enhetene i serien er tilgjengelige i flere ulike størrelser for å passe til ulike båter i forskjellige prisklasser. ECHOMAP UHD-serien leveres med 6-, 7- eller 9 tommerskjermer som er godt lesbare selv i sterkt sollys. Plotterne leveres med et quick-release brakettfeste som gjør det enkelt å sette på plass og ta med seg fra båten. ECHOMAP UHD-serien beregnes å være på lager i desember 2019. For mer informasjon, les mer på www.garmin.no

1Ved tilkobling med kompatibel mobilenhet.

2Basert på salgstall rapportert for 2018.

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service