Garmin® Perspective Mode

Pressemelding –

Garmin presenterer i dag den nye funksjonen Perspective Mode, som gir en perspektivvisning av ekkoloddbilder for det prisbelønte ekkoloddet Panoptix LiveScope™ via et nytt brakettfeste. LiveScope er det første skanningekkoloddet som viser bilder i sanntid, av bunnstruktur og fisker som svømmer rundt og under båten, også når den ligger stille. Nå kan du benytte modusene LiveScope Forward og Down, og i tillegg Perspective Mode med perspektivvisning. Dette gir en ekstra vinkel ovenfra, perfekt på grunt vann.

”De dagene hvor man gjettet hvor fisken sto og kastet sluken i blinde er over, takket være det nye LiveScope Perspective Mode,” forteller Dan Bartel hos Garmin.
“LiveScope kombinerer to banebrytende innovasjoner, skanningsekkolodd og ekkolodd i sanntid – for å kunne levere det beste av begge teknologiene. Man kan se og tyde detaljerte sanntidsbilder av hva som befinner seg under og rundt båten ut fra tre ulike vinkler, alle med hjelp av et lettmontert brakettfeste.”

Med det nye Perspective Mode-festet kan LiveScope LVS32-svingeren enkelt justeres slik at den passer for deg og din fisketeknikk. Det kreves ingen verktøy. Kartplotteren oppdager automatisk1 hvilket modus som benyttes mest. Vri svigeren til siden for å få tilgang til den nye ”top down” perspektivvisningen og få en bred oversikt på hva som befinner seg foran båten opptil 15 meter bort; vri svingeren slik at den peker fremover for å se rundt båten; og pek den nedover for å se direkte under båten. Alle de tre modusene gir et skarpt ekkoloddbilde, i sanntid, slik at man ser fisker som svømmer eller beveger seg mot eller bort fra båten. Alt vises i en utrolig og tydelig målseparering. LiveScope leveres også med en kurssensor (AHRS) som konstant justerer ekkoloddsignalene for å kompensere båtens bevegelser. Dette sørger for stabile ekkoloddbilder, også under tøffe værforhold.

Perspective Mode-braketten pares med Panoptix LiveScope System og er påkrevd for deg som vil utnytte Perspective Mode teknologien. I LiveScope System medfølger en kompakt GLS 10 Black Box med en LVS32-svinger og en enkel plug-and-play Garmin Marine Network-tilkobling for enkel installasjon og integrering med kompatibel kartplotter fra Garmin.

Den nye LiveScope Perspective Mode-braketten forventes å være tilgjengelig i mars til en veiledende pris på kr. 1119.- LiveScope er kompatibel med GPSMAP® 8400-serien, GPSMAP 7400-serien, GPSMAP 7×2/9×2/12×2 Touch/7×2 Plus/9×2 Plus/12×2 Plus-serien, ECHOMAP™ Plus 70cv/70sv/90sv-serien, ECHOMAP™ UHD 70cv/70sv/90sv-serien og ECHOMAP™ Ultra-serien.

1 Krever programvareoppdatering. 

Emner


Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service