Garmin Pay™ – snart i samarbeid med Danske Bank og i Forerunner 645

Garmin Pay ble lansert i desember 2017 og er en av de mange smartfunksjonene Garmin tilbyr i sine klokker. I dag kan vi fortelle at kunder i Danske Bank med ett Mastercard, snart kan registrere kortet for bruk med Garmin Pay. Med Garmin Pay samles betalingskortene via betalingsfunksjonen i smartklokken. Ved å verifisere med en firesifret kode kan man bla mellom kortene, og via kompatible betalingsterminaler betale trådløst der Garmin Pay aksepteres.

– Vi ser at flere og flere banker viser interesse for våre produkter og setter stor pris på samarbeidet med Danske Bank og de finansielle løsningene de tilbyr. Sammen tar vi ett stort skritt i det kontant- og kortløse samfunnet, forteller Marcus Bjärneroth som er nordisk markedsdirektør hos Garmin.

Betaling via smartklokke
Med hjelp av Garmin Pay funksjonalitet betaler man uten bruk av kredittkort. Garmin Pay er preprogrammert både i vivoactive 3 og Forerunner 645 Music. Via oppsettet i klokkene, og en elektronisk lommebok i Garmin Connect Mobile applikasjonen, registreres betalingskortene man ønsker å betale med. Disse verifiseres via en firesifret kode. Når funksjonen er aktivert er klokken låst opp for bruk i 24 timer, vel å merke når klokken bæres aktivt på armen. Legger man fra seg klokken låses funksjonen automatisk. Garmin Pay støttes av FitPay betalingsplattformen og er tilgjengelig for Mastercard-innehavere fra Danske Bank, Eurocard og SEB. Flere kortløsninger vil bli tilgjengelig i nær fremtid. For å se hvilke land, kort og banker som støtter funksjonen, les mer på nettsiden garmin.com/garminpay/banks

Stilig GPS-sportsklokke med musikk
Forerunner 645 er Garmins nyeste tilskudd i serien av Forerunner utgaver og leveres med GPS, Elevate™ pulsmålerteknologi1 på håndleddet og mulighet til å spille av integrert musikk. Tusenvis av ulike apper og widgets er i tillegg tilgjengelig i Garmin Connect IQ™ butikken. Den høyoppløste skjermen viser aktivitetsmåling, smartvarsler, Find My Phone, VO2 maks, metabolsk alder og mye mer. Forerunner 645 Music leveres med batterilevetid på opptil 7 dager i smartklokkemodus eller opptil 5 timer i GPS-modus og musikkavspilling.

– I nær fremtid tror vi smartklokkebrukere ønsker å integrere flest mulig funksjoner i klokken. Ikke bare funksjoner for trening og smartvarsler, men også i hverdagslivet hvor betalingsfunksjoner og musikkavspilling spiller en rolle. Ved å være trådløst tilkoblet, på en trygg og sikker måte, blir våre brukere mer fleksible, avslutter Marcus Bjärneroth.

1 Les mer: Garmin.com/ataccuracy

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service