Garmin® overtar distribusjon, service og support av Tacx produktene

Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), annonserte tidligere i år (den 13. februar) at de kjøpte Tacx Onroerend en Roerend Goed B.V (“Tacx”), kjent for sine innovative sykkelprodukter. Tacx har i mange år vært privateid og har utviklet og distribuert sykkelruller for innendørs bruk, verktøy, tilbehør, programvare og applikasjoner.

Den 1. oktober 2019 overtas distribusjon, service og support av Tacx produktene av Garmin. Cycle Service Nordic (tidligere distributør) beholder muligheten til å kjøpe produktene frem til 1. oktober og selger disse frem til 15. november. Tacx produktene skal fortsatt selges gjennom de samme forhandlerne som tidligere, i tillegg til utvalgte Garmin forhandlere.

Markedsledende, med mer enn femti års erfaring, er Tacx kjent for sine innovative produkter. De nyeste og mest kjente er NEO 2 og NEO Bike som måler hastighet, kraft og kadens. Tacx sykkelruller gir en realistisk simulering og kan kobles sammen med flere ulike treningsapplikasjoner, slik at syklisten får maksimalt ut av treningen. Tacx har også utviklet egen programvare og applikasjoner som inneholder treningsplaner, dataanalyser, filmer, mulighet for å se live-konkurrenter med mer.

– Tacx leverer en ny produktkategori til Garmins sportssegment og øker vår rekkevidde til markedet for syklister, forteller Cliff Pemple hos Garmin.
– Sammen med Tacx vil Garmin tilby en sømløs, komplett og motiverende sykkelopplevelse både innendørs og utendørs – året rundt.

– Vi takker Cycle Service Nordic for godt samarbeid og gleder oss til å se fremover sammen med Garmin, forteller Koos Tacx. Med Garmins posisjon i markedet og deres globale distribusjonsnettverk, blir det spennende å se hvordan vi kan utvikle vår teknologi og våre produkter for syklisten.

For mer informasjon, kontakt Garmin Nordic Norway AS.

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service