Garmin® og Fusion® presenterer Signature Series 3

Garmin lanserer den nye Fusion Signature Series 3, maritime høytalere og subwoofere med en innovativ LED-belysning, som gir et enestående spekter av fargevariasjoner for å komplettere en unik båt eller stil. Den nye Signature Series 3 er basert på fremgangen i produktlinjen Signature Series, og kombinerer de tradisjonalle røde, grønne og blå lysdiodene med kaldt- eller varmhvitt lys (CRGBW) som tilbyr en fargepalett – fra premium pastell til mer livlige nyanser. Dette kan gi en god atmosfære ombord på cruising-, sportsfiskebåter eller båter med midtkonsoll. Signature Series 3 leveres også med en helt ny 12-tommers subwoofer med en dyp 1600 watts toppeffekt.

”Vår nye Signature Series 3 er den første i bransjen som leveres med CRGBW-lysdioder som gir brukeren tusenvis av muligheter for å tilpasse høytalerssystemets farge og effekt ombord i båten,” forteller Peter Edwards hos Fusion.
”Den nye serien blir tilgjengelig i en komplett pakke med høytalere og subwoofer, designet og konstruert i henhold til Fusions True-MarineTM-standard, som gir den perfekte kombinasjonen av eleganse, prestasjon og holdbarhet.”

Brukeren kan kontrollere fargen – statisk eller dynamisk, lysstyrke, lysmodus og hastighet – alt fra multifunksjonsdisplayet via Garmin OneHelmTM (krever kompatibel styreenhet for belysning) eller med den nye trådløse CRGBW-fjernkontrollen som finnes som ekstrautstyr. Fjernkontrollens intuitive hjul for fargevalg gir at brukeren kan velge alternativ fra det brede utvalget av farger, med premium belysning og lydunderholdning på sjøen.

Den nye Signature Series 3 leveres i 6,5-, 7,7- og 8,8-tommers høytalere og 10- eller 12-tommers subwoofere og tilbys med en Sports White- eller Sports Chrome-finish som passer de fleste moderne båter. For å levere Fusions fantastiske Signature-lyd er de nye høytalerne bygget i premium materialer og tilpasset med akustisk teknologi. De nye høytalerne leveres med en ”CURV” cone kompositteknologi, som gir et større lydbilde og høyere output, matchet med silk dome-diskanthøytalere for høyere effekt og transparens, samt forseglede crossover-komponenter. Signature Series-høytalere og 10-tommers subwoofer leveres også i Classic White-finish uten CRGBW-belysning.

Hele Signature Series 3-serien med høytalere og subwoofere er utviklet i henhold til True-Marine-standard og har gjennomgått strenge trykk- og vanntetthetskrav, og er designet for å levere krystallklar lyd og underholdning. Serien er beregnet på installasjon i de tøffeste miljøene, med en IP65-kapslingsklassifisering for vann og støv, og de oppfyller også kravene i henhold til industristandard for UV- og saltvannsbeskyttelse. Serien leveres med Fusions 3-årige forbrukergaranti.

Den nye Fusion Signature Series 3-høytalere og 10-tommers subwoofere forventes å være på lager og tilgjengelig i løpet av første kvartal 2020. 12-tommers subwoofere forventes i løpet av 2 kvartal. Serien er lansert på Miami International Boat Show, 13-17 februar 2020.

For mer informasjon om Signature Series 3, eller hele sortimentet av Fusions lyd- og underholdsningsprodukter, les mer på fusionentertainment.com