Garmin og Easyhunt tilbyr nye funksjoner for jegeren

Pressemelding –

Garmin presenterte tidligere i år oppkjøpet av Easyhunt AB, en Nordisk leverandør av hundehalsbånd med mobildekning og jaktapplikasjoner for iOS/Android/web i Norden.

Vi kan med glede fortelle at med denne sammenslåingen har vi forbedret vårt tilbud til jegere ved å gi et verktøy som kan benyttes både før, under og etter jakt.

Mobilappen Easyhunt får en ny funksjon som gjør at Alpha- og Astro 320-hunder synes i kartet.

Ved å benytte en Alpha eller Astro 320 med hundehalsbånd sammen med en fenix, epix, tactix, Instinct 2 eller annen kompatibel smartklokke fra Garmin (se komplett liste på garmin.no) kan jegere i jaktlaget se alle hunder i Easyhunt mobilappen*, en verdifull funksjon for både jeger og hundefører.

”I Norden øker bruken av produkter fra både Garmin og Easyhunt. Med disse produktene kan jegeren få de funksjonene man ønsker når man er ute på jakt”, forteller Jan-Åke Ärenës hos Garmin. ”Med muligheten for å se både Alpha- og Astro 320-hunder i mobilappen tilbyr Garmin en bedre og mer integrert opplevelse for jegere i det Nordiske markedet”.

* Man kan se egne Alpha eller Astro 320 hunder samt eTrack4G mini enheter i appen (det kreves abonnement for eTrack4G mini).

Kompatibel med Alpha og Astro 320 med kompatible hundehalsbånd.

Om du ønsker å dele Alpha eller Astro 320 hunder med andre i jaktlaget kreves det et TEAM+ abonnement. Les mer om priser, abonnement og eTrack4G mini på www.Easyhunt.com

Kompatibel med iOS og Android samt iPads.