Garmin MS-RA60 og EL sports-høyttalersett og Garmin MS-RA210 og XS Classic-høyttalersett

Pressemelding –

Garmin lanserer de nye marine stereosettene MS-RA60 med EL sports-høyttalere og MS-RA210 med XS Classic-høyttalere fra Fusion® Entertainment, et av varemerkene hos Garmin. Ved å lansere en bundle-pakke av disse stereosettene gjør Garmin det enklere for den som ønsker å oppgradere lydsystemet ombord i båten. Her tilbys prisgunstige alt-i-ett løsninger som er fullspekket med avansert lydfunksjonalitet og moderne estetikk.

Fusions stereo og høyttalere leverer høykvalitativ lyd og innovative funksjoner som Multi- Zone™-teknologi i to soner og en innebygd klasse-D-forsterker som gir høyere effektivitet og bedre uteffekt. Fusion MS-RA60 og MS-RA210 leveres med avanserte tilkoblingsmuligheter, med mulighet for å styre musikken via Fusion-Link™-appen via kompatibel smartenhet eller Fusion Link Lite™-appen på Garmin smartklokker. I tillegg kan man for Fusion MS-RA60, ved enklere programvareoppdateringer, benytte Bluetooth®-teknologi.

Høyttalerne i EL-serien og XS-serien leveres med et robust design i polypropen (IMPP) som gir krystallklar lydgjengivelse, også ved høyt volum. For beskyttelse i maritimt miljø med salt, fukt, støv og UV-stråler er høyttalerne i XS-serien produsert i henhold til Fusion True-Marine™-standard.

Stereosettene leveres med høyttalerkabel, en antenne og solbeskyttelse (RA60 har innebygd DAB+, mens RA210 krever DAB100 modul som ekstra for DAB+). På denne måten er disse komplette sett som kan benyttes så snart man har pakket opp. For tilpassing og fleksibilitet kan man velge mellom sportslig eller klassisk gitter på høyttalerne slik at det passer båtens unike stil.

For mer informasjon om de marine stereosettene MS-RA60 med EL sports-høyttalere og MS-RA210 med XS Classic-høyttalere fra Fusion® Entertainment, les mer her: https://www.garmin.com/nb-NO/p/846143

Veiledende pris ligger mellom kr 3 999,- og 6 399,-