Garmin MARQ Performance Edition serien

Garmin presenterer i dag sin eksklusive MARQ® Performance Edition serie, med nye remmer og bundle-versjoner for MARQ Athlete, MARQ Adventurer, MARQ Driver og MARQ Aviator. Med silikonremmer til MARQ Driver og MARQ Aviator. Bundle-mulighet, med det nye pulsbeltet HRM-Pro og tempe™-sensor, til MARQ Athlete og MARQ Adventurer. Dette gir en fantastisk mulighet til topp prestasjon i alle aktiviteter, med et premium design.

”Vårt mål er å levere premium produkter som beriker våre kunders liv, for å hjelpe de med å dyrke sine lidenskaper og nå sine mål,” forteller Dan Bartel hos Garmin.
”MARQ Collection uttrykker våre kunders ambisjoner. Vi er overbeviste om at de nye Performance Edition utgavene vil hjelpe atleter, friluftsentusiaster, sjåfører og piloter med å løfte lidenskapen opp på neste nivå.”

MARQ Athlete Performance Edition

Spesialdesignet for den håpefulle atlet som ønsker å skille seg ut fra konkurrentene. Klokken viser restitusjonstid og VO2 maks skalaer på bezelen, som gir et sanntidsbilde av yteevne og fremskritt. Denne premium toolwatch klokken leveres med en 46 mm bezel med diamantlignende karbonbelegg (DLC), titanium urkasse i tillegg til en robust silikonrem med QuickFit®-mekanisme. MARQ Athlete Performance Edition inkluderer et HRM-Pro pulsbelte, som gir atleter mulighet for å få mer ut av treningen og se avansert løpsdynamikk.

MARQ Adventurer Performance Edition

MARQ Adventurer er designet for eventyreren som ønsker å bryte grenser. Med et klassisk design, 46 mm bezel og titaniumkasse, en oransje og robust silikonrem med QuickFit®-mekanisme sitter klokken godt når man utfordrer seg selv. MARQ Adventurer Performance Edition leveres med en tempe™-sensor, som tilkobles trådløst og viser omgivelsestemperatur i sanntid når man er på eventyr.

MARQ Driver Performance Edition

MARQ Driver leveres preprogrammert med mer enn 250 berømte internasjonale racingbaner. Med en plasmarød, robust silikonrem med QuickFit®-mekanisme, 46 mm bezel med diamantlignende karbonbelegg (DLC), titanium urkasse er dette en toolwatch som er perfekt for den som ofte har høyt adrenalinnivå. Klokken leveres med avanserte racingfunksjoner, som for eksempel rundetid, totalt antall runder, maksimal eller gjennomsnittshastighet med mer.

MARQ Aviator Performance Edition

MARQ Aviator er en luksuriøs toolwatch som fremmer pilotlivet, som oppdaterer informasjon underveis, viser hvor man er på vei og beregnet ankomst. MARQ Aviator sitter behagelig på håndleddet og er et stilig tilskudd i cockpit. Klokken leveres med et monokromatisk design, en klassisk 46 mm bezel og titaniumkasse. Skjermen viser automatisk ulike tidssoner avhengig av reisemålet.

MARQ-brukere kan pares med Garmins inReach-enheter og med trådløs tilkobling sende og motta beskjeder via Irridium satellitteknologi (krever abonnement). For den som er opptatt av sikkerhet, er dette funksjoner som gir trygghet både til den som er på tur og til familie og venner hjemme. Uansett hvor man befinner seg vil det alltid være mulig å være tilkoblet via global toveis-kommunikasjon, stedstjenester og kritiske SOS-funksjoner.

For mer informasjon om MARQ Performance Edition serien, les her: https://discover.garmin.com/nb-NO/marq

Forhandlere: 
https://protid.no
https://urmakerchristensen.no 
https://otteren.no
https://www.urmakerlarsen.no