Garmin® MARQ® Collection

Garmin presenterer MARQ Collection. En serie med fem moderne toolwatches i tradisjonell urmakerkvalitet. Utviklet fra Garmins lange erfaring fra fly-, bil-, marine-, friluft- og sportmarkedene. For Garmin er dette den strålende kulminasjonen av en visjon. Inspirasjon for nye eventyr, en feiring for den innovative. Garmin omdefinerer markedet for multisportklokker og videreutvikler dette med MARQ Collection. MARQ Aviator, MARQ Driver, MARQ Captain, MARQ Expedition og MARQ Athlete – hver modell er designet og konstruert for den som inspireres av sin lidenskap for flyving, motorsport, å være på sjøen, friluft og idrett.

“Gjennom 30 år har vi utviklet produkter som uttrykker eierens personlighet, interesser og ambisjoner”, forteller Dan Bartel hos Garmin.
“MARQ Collection er en serie med innovative instrumenter, utviklet fra vårt DNA, autentiske i alle detaljer, en inspirasjon for nye eventyr”.

MARQ Collection integrerer revolusjonerende teknologi med premium designmaterialer som titan, safir, keramikk, diamantliknende karbonbelegg (DLC), jacquardvevd nylon og italiensk vacchetta-skinn. MARQ Collection er utviklet av Garmin-ingeniører med full kontroll over produksjonen og monteringen av hver eneste klokke.Serien leveres med QuickFit-remmer, som gjør det raskt og enkelt å skifte rem etter anledning.

Modellene i MARQ Collection leveres med en fargeskjerm som er tydelig lesbar selv i sterkt sollys, med høyfølsom GPS-mottaker, avansert sensor for pulsmåling på håndleddet, pulsoksymeter og profiler for multisportaktiviteter som blant annet løping, sykling, svømming og langrenn. Modellene leveres også med trådløse smartfunksjoner med premiumkvalitet, inklusiv musikklagring, Garmin PAY™, smartvarsler og avansert aktivitetssporing1. For den som behøver lang batterilevetid leveres modellene med batterilevetid som strekker seg fra 12 dager i smartklokkemodus til 28 timer i GPS-modus og opptil 48 timer i UltraTrac-modus.

MARQ Aviator

Enten man er pilot eller flyentusiast, er MARQ Aviator utviklet for å legge til rette for flyveinteressen på alle områder. Dette er en moderne toolwatch som viser vei uansett hvilken retning livet. Smarte funksjoner, den internasjonale luftfartsdatabasen og direkte nødnavigasjon sørger for det, mens en detaljert NEXRAD-værradar og Garmins flyteknikkintegrasjon gjør at man alltid sitter i førersetet. En keramisk 24-timers GMT-besel og to ekstra tidssoner registrerer reisene. Lenken i titan har en perfekt passform – selv i turbulente tider. Viser vei ved hver avgang. Viser ankomsttidspunkt, som også justeres underveis. MARQ aviator er designet for flyentusiasten, markeringer er lasergravert inn på den 46 mm keramiske beselen, som deretter er dekket av et tynt metallag som er speilpolert. Lenken i titan har en sikkerhetslås med mikrojustering for å gi en premium passform.

MARQ Driver

Enten man slår banerekorder eller er inspirert av de som gjør det, øker MARQ Driver lidenskapen for racing og motorsport. Dette er en moderne toolwatch med smarte funksjoner og er preprogrammert med mer enn 250 internasjonale racerbaner. En tachymeterbesel viser hvor dedikert man er til fart. Auto Lap deler og Delta-tid i sanntid viser hvor høyt og kompromissløst tempoet er. Det praktfulle designet med en hybridlenke med titan på utsiden gir klokken et elegant, raffinert utseende, og myke indre silikonledd gir en lett og komfortabel passform. For å håndtere intensiteten ved racing har MARQ Driver et kraftig og robust kullgrått DLC-belegg. Resultatet er en materiell utforming som har premium form og funksjon.

MARQ Captain

For den som elsker å være på sjøen, enten man leder regattaen eller er inspirert av de som gjør det, viser MARQ Captain lidenskapen for sjølivet. Dette er en moderne toolwatch med avanserte nautiske og smarte funksjoner som man rett og slett ikke finner i et vanlig armbåndsur. En revolusjonerende regattatidtaker forbedret med GPS-teknologi, gjør starten mer presis enn noensinne. Bauteassistenten og en mann-over-bord-knapp er laget for den som står ved roret. Utsøkte maritime detaljer, som en keramisk marinebesel og jacquardvevd rem laget av håndverkere i Sør-Frankrike, gjør at man ligger flere hav foran nærmeste konkurrent. Ingenting passer bedre for en mesterfull taktiker som yter eksepsjonelt bra under alle forhold.

MARQ Expedition

For den som ønsker å klatre opp de høyeste fjellene eller er inspirert av de som gjør det, er MARQ Expedition en inspirasjon. Ingen annen moderne toolwatch har smarte funksjoner, topografiske kart og viser stigningsdata i sanntid rett på håndleddet. Skal man ut på eventyr i høyden, overvåker en pulsoksymetersensor oksygenmetningen i blodet. Man kan følge sin egen vei med innebygde ABC-navigasjonssensorer og en inngravert 360-graders kompassbesel. En italiensk vacchetta-lærrem eldes vakkert for å løfte stilen, mens det formsydde designet sørger for en enestående passform under ekstreme forhold. Mer finjusterte detaljer, for eksempel X-søm med breddemåler, gir særpreg og enestående holdbarhet. Et usedvanlig hjelpemiddel som er utviklet for å utforske verden.

MARQ Expedition er kompatibel med satellittkommunikasjonsenheten inReach Mini3. Med trådløs enhet-til-enhet-funksjonalitet kan eieren kontrollere og styre inReach Mini for å sende og ta imot meldinger overalt. Den nye ekspedisjonsappen gir mulighet for å være på tur i flere uker, vise vei og gi sikkerhet for den som er på tur.

MARQ Athlete

Den som er bestemt på å fullføre først eller er inspirert av de som gjør det, MARQ Athlete er designet for å skille seg ut fra rivalene. Ingen annen moderne toolwatch med smartfunksjoner viser restitusjonstid og har makskondisjonsberegningsskala på beselen, noe som gir et bilde av ytelse og fremdrift. Med integrerte kart og populære ruter kan man sikte seg inn på de beste lokale løpe- og sykkelrutene. Vil man finjustere formen, gir avansert løpedynamikk og biometrikk dataene man trenger. Få både komfort- og stilpoeng med en svært lett titankasse og rem av høy ytelse. For utøvere som krever det aller beste av seg selv, finnes det ingen bedre belønning.

MARQ Collection er tilgjengelig i mars 2019. For mer informasjon, les mer på garmin.no

1 Les mer på Garmin.com/ataccuracy

2 Nøyaktigheten til aktivitetsmåling og treningsmålinger, les: https://www.garmin.com/nb-NO/legal/atdisclaimer

3 Krever aktivt satelittabonnement – MERKNAD: Bruk av satellittkommunikasjonsenheter kan være begrenset eller forbudt i enkelte jurisdiksjoner. Brukeren har selv ansvar for å kjenne til og etterfølge all gjeldende lovgivning i jurisdiksjoner der enheten skal brukes.

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service