Garmin LiveScope XR System

Pressemelding –

Garmin lanserer i dag LiveScope™ XR, siste tilskudd i den prisbelønte serien av sanntids skanningekkolodd – med en fantastisk bildeskarphet på både kort og lang avstand. LiveScope XR viser bilder i sanntid av fisk og bunnstruktur på opptil 167 meter foran eller bak båten i ferskvann, eller 115 meter i saltvann. En rekkevidde på mer enn 200 prosent sammenlignet med systemer fra konkurrerende merkevarer.

”Å se sanntidsbilder av fisk og bunnstruktur på disse avstandene og dybdene er en stor nyhet”, forteller Dan Bartel hos Garmin. ”LiveScope XR tilbyr en enorm rekkevidde uten at det går på kompromiss av bildekvalitet, klarhet og oppløsning. Med at standarden allerede var satt i våre tidligere systemer, har vi videreutviklet denne revolusjonerende teknologien også for bruk på dypere vann. På denne måten kan flere fiskere oppleve forskjellen med LiveScope”.

Se mer med lengre rekkevidde

Med et optimalisert design for dypere vann har LiveScope XR-svingeren blitt utviklet slik at man kan se krystallklare bilder både på korte og lengre avstander. Se rundt og under båten – opptil 167 meter i ferskvann og 115 meter i saltvann – med funksjonen Reverse Range, hvor du kan benytte en større del av skjermen din for å vise fisk og struktur. Med funksjonen Compress Range kan man se tydelige detaljer i sanntid på kort hold samtidig med at man også kan følge med på ulike mål lengre bort fra båten.

Med syv ulike fargepaletter å velge mellom ser man fisk og struktur i levende kontrast og klarhet. Som med andre LiveScope-svingere er også LiveScope XR utrustet med en ekstra sensor som medvirker til ekkoloddbølgene justeres kontinuerlig for å kompensere båtens bevegelser. Dette gjør at man under tøffe værforhold alltid ser et stødig og stabilt ekkoloddbilde, også ved økt rekkevidde.

Tre modus i et system

LiveScope XR System leveres med tre unike festepunkter og en brakett som enkelt kan justeres slik at det passer for egne fiskepreferanser og ønsket fiske, uten verktøy. Det er enkelt å vri svingeren forover for å se foran båten. Sving den nedover for å se under båten eller vri den til siden med den inkluderte Persceptive Mode-braketten for å få en bildevisning ovenifra, perfekt når man utforsker nye vann. Velg det LiveScope-moduset som passer best der det skal fiskes, skjermbildet på Garmin-kartplotteren1tilpasses automatisk.

Oppgradere til LiveScope XR

I LiveScope XR System medfølger det en kompakt GLS 10 black box med LiveScope XR LVS62-svinger, festebrakett for trollingmotor, Perspective Mode-brakett og en enkel plug-and-play Garmin Marine Network-kontakt for enkel innstallasjon og integrasjon med en kompatibel kartplotter. Med en gratis oppgradering kan LSV62-svingeren (kjøpes separat) legges til en LiveScope System Black Box for de kundene som ønsker å oppgradere eksisterende system.

Både LiveScope XR System og LiveScope XR LVS62 er tilgjengelige på lager og selges til veiledende pris på kr. 34 299,- og kr. 25 899,-

LiveScope XR er kompatibelt med et stort utvalg av Garmins kartplottere og kombinasjonsenheter i GPSMAP®– og ECHOMAP-seriene, les mer på www.garmin.no

1 Kompatibel med GPSMAP 8400/GPSMAP 8600-serien, GPSMAP x2 Plus, GPSMAP x3, ECHOMAP Ultra enheter og ECHOMAP UHD 7” og 9”