Garmin lanserer tactix 7 AMOLED Edition En moderne taktisk klokke med ny adaptiv AMOLED-skjerm, optimalisert pulssensor og dimbar grønn lommelykt med nattsynkompatibilitet

Pressemelding –

Garmin lanserer i dag tactix 7 AMOLED Edition, det siste tilskuddet til tactix® 7-serien. Den taktiske GPS-multisportklokken leveres med en adaptiv AMOLED-skjerm med både tradisjonelle knapper og berøringsskjerm, som er lett å lese. tactix 7 tilbyr dedikerte taktiske funksjoner, avanserte trenings- og ytelsesfunksjoner, håndleddsbasert navigering og lettfattelig innsikt i helse og velvære. Takket være den nye nattsynskompatible LED-lommelykten og lang batteritid på opptil 31 dager, er denne taktiske smartklokken klar for oppdrag når som helst.

«Denne tilpassbare, moderne, taktiske smartklokken er klar til bruk uansett miljø eller oppdrag. De dedikerte funksjonene er designet for å møte alle de unike situasjonene våre tactix-brukere kan befinne seg i, og fremfor alt tilfredsstiller klokken alle tenkelige behov på en omfattende og effektiv måte. Du kan stole helt og holdent på denne klokken, uansett hvilket oppdrag du legger ut på», forteller Dan Bartel hos Garmin.

Hva er nytt i tactix 7 AMOLED Edition

  • Adaptiv skjerm: En fargerik 1,4″ skjerm som kan leses i sollys og gir større detaljer. Det kan også dimmes når du vil forbli uoppdaget.
  • Nattsynskompatibel LED-lommelykt: Som en videreutvikling av den hvite / grønne LED-lommelykten inkluderer den nyeste utgaven en dimbar grønn lommelykt som kan brukes når Night Vision Goggle Mode (NVG) er aktivert. Dermed bevare brukerens naturlige nattsyn mens du lyser opp nærområdet.
  • Pulssensor: Ny optisk sensor og spesifikke algoritmer gir forbedret ytelsesregistrering i et bredt spekter av aktiviteter, som gjør det lettere å forstå hvordan kroppen reagerer på ulike fysiske utfordringer.
  • Red Shift mode: Så mye mer enn bare en svart og rød urskive. Red Shift endrer hele urskivegrensesnittet til nyanser av rødt for å se bedre i mørket. De lyse fargene som trekker sammen pupillene er blokkert og på denne måten kan forstyrrelser i søvnsyklusen også minimeres.

Bygd for action

tactix 7 AMOLED Edition er designet i henhold til amerikanske militære standarder (MIL-STD-810) for varme, støt og vannmotstand. Klokken er vanntetthetsklassifisert i henhold til 10 ATM1og har en lang batterilevetid på opptil 31 dager. Forsterkede metallknapper er kombinert med en karbongrå titan DLC-ramme, en ripebestandig safirlinse, fiberforsterket polymerhus, en titanbakside og et svart taktisk QuickFit® nylonarmbånd. Denne smartklokken er robust, men har et sofistikert design og passer like godt i feltet som på mer formelle arrangementer.

Funksjoner som gjør deg klar for oppdrag

Ute på nattlige ekspedisjoner, vil en innebygd multi-LED-lommelykt i smartklokken tilby et lyst, stabilt lys i enten hvitt eller grønt. I NVG-modus kan AMOLED-skjermen dimmes slik at den kan sees av deg (de som bruker enheter med nattoptikk er inkludert), men er nesten usynlig for alle andre.

I sensitive situasjoner kan du bruke Stealth Mode-funksjonen. Den slår av all trådløs kommunikasjon, men tilbakelagte avstander og biometriske data logges uten å registrere posisjonen din. På denne måten kan du fortsette å bruke smartklokken din og også laste opp data uten å avsløre posisjonen din.

For å dra nytte av de forbedrede funksjonene i Applied Ballistics® (AB), kan Applied Ballistic funksjonalitet låses opp (avgift kreves) via Garmins AB Synapse-mobilapp.

Trening og helse

tactix 7 AMOLED Edition er designet for å brukes hver dag, døgnet rundt. Klokken har alle Garmins avanserte helse- og velværefunksjoner, for eksempel Pulse Ox, pulsmåling på håndleddet, puste- og stressovervåking og helseinnsikt med funksjonene Body Battery, metabolsk alder, morgenrapport og Sleep Score med avansert søvnsporing2.

I tillegg til aktivitetsprofiler for jakt, klatring, løping og styrketrening, finnes det verktøy som hjelper deg med å prestere enda bedre, som for eksempel Endurance Score og Hill Score. Klokken hjelper deg med å måle dine fysiske utfordringer når du evaluerer fremgangen din. I tillegg kan du via håndleddsbasert løpskraft se hvor mye energi du bruker mens du løper.

Fly-funksjoner

Navigasjonsfunksjonen Direct-To er nyttig for både sivil- og militær luftfart. Her kan du navigere direkte til en flyplass som ligger eller bruke funksjonen «Nærmest» og aktivere en rute til en nærliggende flyplass. I tillegg kan piloter få værvarsler for flyvning, inkludert NEXRAD-radar, METARs og TAFs for å se vind, barometertrykk og mer rett på smartklokken3.

Til fallskjermhoppere kan Jumpmaster brukes til tre forskjellige typer hopp: HAHO, HALO og Static. Sett klokken til dual-position-modus, som samtidig viser to koordinatsystemer, for eksempel MGRS og breddegrad / lengdegrad, på en enkelt skjerm.

Global navigasjon

Med støtte for multibånds-GPS kan man få tilgang til flere frekvenser som sendes ut fra satellittene og dermed få forbedret posisjonsnøyaktighet. Den nye versjonen av tactix 7 har TopoActive-kart over Europa, viser offentlige landegrenser og leveres preprogrammert med SkiView-kart. I tillegg er mer enn 43 000 internasjonale golfbaner preprogrammert i klokkene, og den er kompatibel med Garmin Outdoor Maps+. Med et Outdoor Maps+-abonnement får man tilgang til premium kartinnhold (bare tilgjengelig i USA) som satellittbilder (global dekning), State Plat Maps og mer rett på klokken.

tactix 7 AMOLED Edition er tilgjengelig på lager og selges til en veiledende pris på kr. 17 299,-
Les mer på Garmin.no

1 Les mer på Garmin.com/waterrating for mer informasjon.

2 Dette er ikke medisinsk utstyr og er ikke ment å brukes til å diagnostisere eller registrere medisinske tilstander; se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoksimetri er ikke tilgjengelig i alle land.

3 Når parkoblet med en kompatibel smarttelefon.