Garmin lanserer sin nye smartklokke vívoactive 5 En personlig trener på håndleddet, helseoversikt, detaljert søvnstatistikk og søvnmåling. Alt dette og mye mer finner du i Garmins nyeste smartklokke med en flott AMOLED-skjerm – til en overkommelig pris.

Pressemelding –

Garmin lanserer vívoactive® 5, som sporer helsen og kondisjonen din. GPS-smartklokken har en lys AMOLED-berøringsskjerm som er designet for å være en viktig del av hverdagen din, til en overkommelig pris. vívoactive 5 har et bredt spekter av funksjoner som sporer helsen din og kan hjelpe deg med å lære mer om kroppen din, veilede deg i hvordan du kan leve en mer aktiv livsstil og hjelpe deg med å nå dine treningsmål. Med opptil 11 dagers batteritid i smartklokkemodus, trenger du ikke å bekymre deg for å lade klokken din hver natt, og du kan få verdifull helseinnsikt om stress, Body Battery™, Sleep Coach og Nap Detection som måler høneblunder og hvilestunder også utenom nattesøvn.

«vívoactive 5 er designet for de som har en aktiv livsstil. Denne smartklokken er stilig, rimelig og fullspekket med premium funksjoner. Du får en personlig trener på håndleddet som gir deg avansert helseoversikt, detaljert søvnstatistikk og mer. vívoactive 5 er et fantastisk verktøy som gir deg en bedre forståelse av hvordan du skal forholde deg til dine generelle helse- og velværemål», forteller Dan Bartel hos Garmin.

Hva er nytt i vívoactive 5

  • En fargerik AMOLED-skjermgjør det enklere å se helse- og treningsdata, smartvarsler og mer.
  • Bedre batteritid – opptil 11 dager i smartklokkemodus.
  • Med funksjoner som Sleep Coach (søvntrener)på håndleddet, får du søvnpoeng og tilpasset personlig veiledning om hvor mye søvn som anbefales, samt at du kan holde oversikt over forskjellige søvnstadier, høneblunder og andre viktige data som pulsoksymetri1 og hjertefrekvensvariabilitet (HRV-status).
  • Start dagen med en morgenrapport som gir deg en oversikt over hvordan du har sovet om natten, samt behovet for restitusjon, HRV-status og værdata (når smartklokken er paret med en kompatibel smarttelefon)2.
  • Automatisk logging av søvn og høneblunder. Se hvilke fordeler kroppen din får ut av korte hvilestunder (høneblunder), når du skal ta dem, og anbefalt lengde på hvilen.
  • Mål kroppens energinivå (Body Battery) gjennom dagen for å se når det passer best med hvile og aktivitet. Klokken gir deg informasjon og personlig innsikt i hvordan søvn, høneblunder, daglig aktivitet og høyt stress påvirker energinivåene dine3.
  • Rullestolmodus er en ny aktivitetsprofil der brukerne kan registrere sin daglige kjøring og motta varsler når det er på tide å flytte vekten i stolen. I tillegg finnes det apper og treningsøkter som er spesielt tilrettelagt for rullestolbrukere.
  • Forstå hva du får ut av en treningsøkt og hvor mye restitusjonstid du trenger for å komme deg etter en treningsøkt.
  • Følg en veiledet meditasjonsøvelsesom vil hjelpe deg med å redusere stress og angst.
  • Velg mellom to forskjellige skriftstørrelser, og se smartvarsler4 og andre data på en enklere måte.

Finn din lidenskap

Med mer enn 30 preprogrammerte apper for både innendørs- og utendørs bruk, kan du holde deg aktiv på alle måter som passer deg – gå og løpeturer, roing, sykling, aktiviteter for rullestolbrukere og mer. Med vívoactive 5 kan du også lage dine egne treningsøkter ved å velge mellom 1 600 øvelser som er lagt ut i Garmin Connect-appen™ og sende dem direkte til smartklokken din. Tren med skreddersydde treningsplaner fra Garmin Coach som hjelper deg med å løpe 5 kilometer eller enda lenger. I tillegg til å registrere skritt og daglig aktivitet samt se kaloriforbruk, kan vívoactive 5 også registrere intensitetsminutter, VO2 maks og mer.

Helse og velvære

vívoactive 5 er fullspekket med helsefunksjoner som hjelper deg med å trives hver dag. Med opptil 11 dagers batteritid er det ikke nødvendig å lade smartklokken hver natt, noe som betyr at du kan nyte avanserte helsefunksjoner døgnet rundt. vívoactive 5 sporer pulsen3, pusten, pulsoksymetri, stress og mer døgnet rundt. Mens du sover, måler klokken pulsvariabiliteten din og gir deg en bedre forståelse av din generelle helse. I tillegg kan kvinner følge menstruasjonssyklusen og graviditeten, samt lære mer om kosthold og mosjon.

Tilkoblede funksjoner

I vívoactive 5 kan du motta sms, e-post og andre varsler direkte på håndleddet når smartklokken er paret med en kompatibel smarttelefon. Hvis du har en kompatibel Android-smarttelefon™, kan du også svare på tekstmeldinger direkte fra klokken og også se bilder på urskiven. Føl deg tryggere når du er på tur, sikkerhets- og sporingsfunksjonene i klokken sender et posisjonsvarsel i sanntid (når mobilnett er tilgjengelig) til utvalgte nødkontakter hvis du føler deg utrygg, eller hvis en uforutsett hendelse oppstår5. Betal raskt og enkelt med kontaktløs betalingsløsning fra Garmin Pay™6 og last ned sanger og spillelister fra Spotify®, Amazon Music og Deezer (krever abonnement) for å lytte uten behov for tilkoblet telefon. I tillegg kan du se all helse- og treningsinformasjonen din i Garmin Connect-appen og laste ned apper, urskiver og mer fra Connect IQ™ Store.

vívoactive 5 er tilgjengelig i en rekke farger; black/slate, ivory/cream gold, navy/metallic navy og orchid/metallic orchid. vívoactive 5 er tilgjengelig til en veiledende pris på kroner 3 749,-

1 Dette er ikke et medisinsk utstyr, og skal ikke brukes til å diagnostisere medisinske tilstander. Les mer på Garmin.com/ataccuracy. Pulsoksimetri er ikke tilgjengelig i alle land.

2 Se Garmin.com/ble.

3 Nøyaktighet i aktivitetssporing; https://www.garmin.com/nb-NO/legal/atdisclaimer/

4 Når parkoblet med en kompatibel smarttelefon

5 Når parkoblet med en kompatibel smarttelefon, se Garmin.com/ble. For mer informasjon angående sikkerhets- og sporingsfunksjoner, les mer på Garmin.com/safety

6 Se hvilke land, betalingsnettverk og banker som i dag støtter Garmin PAY kan du lese mer her: https://www.garmin.com/nb-NO/garminpay/banks/