Garmin lanserer MARQ Collection (Gen 2)

Pressemelding –

Garmin lanserer i dag MARQ® Collection (Gen 2) – andre generasjon – i en samling av fem luksuriøse og moderne premiumklokker. Klokkene i serien er MARQ Athlete, MARQ Adventurer, MARQ Golfer, MARQ Captain og MARQ Aviator. Klokkene er unikt designet for å uttrykke dine lidenskaper og være en pålitelig følgesvenn. Klokkene i MARQ Collection (Gen 2) er laget av klasse 5 titan og leveres med en fantastisk AMOLED-berøringsskjerm med safir-glass. Med dedikerte funksjoner, et batteri som varer i opptil 16 dager i smartklokkemodus og nøye utvalgte premium materialer, er hver enkelt MARQ klokke designet for alle livets eventyr.

Utviklet fra Garmins DNA. Autentisk i alle detaljer.

«MARQ Collection er et sterkt bevis på Garmins dedikasjon til overlegen kvalitet, innovasjon og pålitelighet», forteller Dan Bartel hos Garmin. «MARQ klokkene er moderne verktøy som er designet for markeder vi har betjent i over 30 år. Med pålitelige og innovative funksjoner, smartklokkefunksjonalitet og premium materialer, setter MARQ Collection (Gen 2) en ny standard i klokkeindustrien».

Sofistikert design for daglig komfort

Med design og håndverk av høy kvalitet med sterkt fokus på detaljer, er klokkene i MARQ Collection (Gen 2) laget av titan, keramisk materiale og safirkrystall. Høyytelses klasse 5 titan er fem ganger hardere og sterkere enn de fleste typer stål. Dette øker varme- og korrosjonsbestandigheten og gjør klokken mer ripebestandig og lett på håndleddet sammenlignet med annet stål. Klokken på 46 mm har en fantastisk AMOLED-skjerm med slitesterkt safirkrystall, med en svært responsiv berøringsflate for å gi en forbedret daglig opplevelse. Man drar også nytte av forbedret integrering av kartmateriell og mye mer. Armbåndene til de ulike versjonene er nøye designet for hver aktivitet og er laget av materialer som titan, lær, jacquard vevd nylon og silikon.

Med opptil 16 dagers batterilevetid i smartklokkemodus, kan du bruke MARQ uten å bekymre deg for at den lades ut over natten eller når du er ute på reise. Mens du sover, samler MARQ viktige biometriske data for å gi deg personlig informasjon om søvnkvalitet, stress og restitusjon. Når det er på tide å lade klokken, festes den magnetiske laderen enkelt og lader opp klokken på en time – dobbelt så raskt som klokkene i forrige kolleksjon.

Premium funksjoner for eventyreren

En MARQ toolwatch er mer enn en klokke. Den inkluderer Garmins komplette sett med helse- og velværefunksjoner som håndleddsbasert pulsmåling, respirasjon, stressregistrering, avansert søvninnsikt, Body Battery™ energimåling og den nye Jet Lag Adviser1(kommer snart). Enten du er en person som reiser mye eller en idrettsutøver som deltar i nasjonale eller internasjonale konkurranser, hjelper den nye Jet Lag Adviser-funksjonen deg til å se hvor klar du er for konkurranser både mentalt og fysisk. Basert på søvnhistorikken din og andre helsedata, gir Jet Lag Adviser deg råd om hvor mye tid du bør bruke i dagslys, gir forslag til tider du bør sove, samt øvelser for å hjelpe deg med å minimere effekten av jetlag på din neste lange tur. Du får forslag til hva du kan gjøre og på hvilket tidspunkt du raskt kan tilpasse deg den nye tidssonen. Du kan også få varsler og påminnelser rett på håndleddet når det er på tide å drikke, spise mat og mer. Før avreise kan du legge inn turinformasjonen din i Garmin Connect-appen™ for å spore hvordan kroppens innebygde klokke tilpasser seg den nye destinasjonen.

Nytt for alle MARQ klokkene er at de støtter multibånds GNSS, flerfrekvens GPS (L1 + L5) og Garmin SatIQ-teknologi™, noe som sikrer overlegen posisjonsnøyaktighet på alle områder samtidig som batteritiden optimaliseres. Uansett hvor eventyret tar deg, velger denne teknologien automatisk den mest nøyaktige satellittmodusen for det aktuelle området i sanntid.

Møt de forskjellige klokkene i MARQ Collection

MARQ Athlete (Gen 2)

Passer til alle dine løp og konkurranser. MARQ Athlete er laget av titan, har en børstet DLC-dekket urkasse samt et lett ventilert silikonarmbånd som er enkelt å tilpasse for å sikre nøyaktig sensoravlesning. Spor prestasjonene og utviklingen din med avanserte treningsdata, for eksempel Training Readiness (treningsevne), som gir deg verdier som viser hvor klar du er for trening. Basert på informasjon som søvnkvalitet, restitusjon, treningsbelastning og mer, hjelper klokken med å avgjøre om det er en god dag for en tøff treningsøkt eller om du trenger å ta det med ro. MARQ Athlete har et bredt spekter av treningsfunksjoner for løpere, inkludert PacePro, som gir tilpassede temporåd når du løper en løype, og Stamina-oversikt (utholdenhet) for å holde oversikt på og håndtere tretthet under aktiviteten, for å unngå å ta ut for mye energi på et tidlig stadium av løpet eller treningsøkten. I tillegg til funksjoner som måler din daglige aktivitet, er MARQ Athlete også pre-programmert med sportsapper for løping, sykling, svømming, langrenn og alpint, golf, tennis, pickleball, styrketrening, yoga, pilates og mer.

MARQ Adventurer (Gen 2)

En moderne tolkning av en klassisk toolwatch. MARQ Adventurer har et innovativt design med et hybridarmbånd med lær på ytterside og FKM-gummi på innside, som kombinerer den elegante utformingen av klokkeremmen med økt motstand mot svette og tilsmussing. Kompassmarkeringene som finnes på beselen, bruker kardinalretninger og 360-graders markeringer for å hjelpe deg med å holde deg på sporet mens du bruker orienteringsfunksjonen til å navigere til destinasjonen. Med forhåndsprogrammerte topografiske kart på håndleddet er det enkelt å få tilgang til og navigere til interessepunkter, se høydeprofiler og mye mer. For økt situasjonsforståelse gir NextFork-funksjonen™ deg avstand til neste løypeovergang, samt navnet på kommende stier eller løyper.

MARQ Golfer (Gen 2)

Vis andre at du lever for sporten din. MARQ Golfer er forhåndsprogrammert med mer enn 42 000 internasjonale golfbaner og oppdager automatisk hvilken bane du spiller på for å gi deg avstand til forkant, senter og bakkant av green. I tillegg får du hellingsretning med funksjonen Green Contours (krever et aktivt medlemskap i Garmin Golf-appen™). MARQ Golfer tilbyr Garmins mest avanserte utvalg av golffunksjoner som blant annet inkluderer Virtual Caddie, Hazard View, vinddata og PinPointer. Ved kjøp av MARQ Golfer inkluderes tre Approach CT10 køllesporingssensorer for automatisk køllevalg.

MARQ Captain (Gen 2)

Laget med nautiske detaljer på en maritim keramisk besel, med regattatimer og et konkurranseinspirert armbånd i jacquard vevd nylon. MARQ Captain er din perfekte førstestyrmann. Den innebygde regatta-timeren hjelper seileren med å krysse startstreken i akkurat riktig øyeblikk, GPS’ens Time to burn-funksjon beregner den perfekte posisjonen og en nedtellingstidtaker som viser hvor lenge du har igjen til startskuddet. For økt situasjonsberedskap kan du motta varsler om forestående tidevannsendringer og ankeralarmer. Med MARQ Captain kan du få tilgang til autopiloten direkte på håndleddet og kan endre kurs og følge en rute. MARQ Captain har også profiler for andre aktiviteter på vannet, som kajakkpadling, SUP, windsurfing, kitesurfing og kiteboarding.

MARQ Aviator (Gen 2)

MARQ Aviator er designet for deg som har en lidenskap for luftfart, enten du er pilot eller luftfartsentusiast. Urkassen og armbåndet er laget av børstet titan, med en keramisk besel med 24-timers GMT-merking. Bruk MARQ Aviator til å navigere til et sted i den internasjonale flybasen, eller velg Nearest-funksjonen for å aktivere en rute til en nærliggende flyplass. Med flyvarslingsfunksjonen kan du som pilot angi en verdi for sidevind og flyforhold som du føler deg komfortabel med og få varsler om når det er en god tid å fly. For de som reiser verden rundt, vises verdier fra MARQ Aviators Jet Lag Adviser-funksjon direkte på urskiven. Blant annet er det informasjon om hvilken tidssone det er hjemme akkurat nå og en «føles som» tid. Når du har akklimatisert deg, vil du få råd om hvordan du skal forholde deg til mengden dagslys, søvn og trening. For økt situasjonsforståelse kan du panorere over det bevegelige kartet ved å berøre det, se NEXRAD radar lagt over ruten, og få tilgang til flyvær, inkludert METARs, TAFs og MOS1 for å se vind, synlighet, barometertrykk og mer.

MARQ Collection (Gen 2) forventes å være tilgjengelig i november til en veiledende utsalgspris på mellom kr. 20 099,- og kr. 26 299,-
Les mer på Garmin.no for mer informasjon.

1 Når klokken er parkoblet med kompatibel smarttelefon, har data-tilkobling og er innenfor rekkevidde av BLUETOOTH® teknologi. SNART TILGJENGELIG.