Garmin lanserer epix Pro serien – premium smartklokker med AMOLED-skjerm Tre størrelser, krystallklare AMOLED-skjermer, premium trenings- og navigasjonsfunksjoner – pluss god batteritid.

Pressemelding –

Garmin lanserer epix™ Pro-serien – nye smartklokker med GPS, krystallklare AMOLED-skjermer, robust design og imponerende batteritid. Med opptil 31 dager batteritid1, kan epix Pro spore kondisjon og helse døgnet rundt. Klokkene leveres i tre forskjellige størrelser – 42 mm, 47 mm og 51 mm – alle modeller med en innebygd LED-lommelykt, noe som gjør epix Pro serien til det perfekte verktøyet for alle eventyr.

“For å prestere på høyeste nivå trenger du det beste! Vi er stolte av å kunne tilby innovative funksjoner på vår mest kapable smartklokke til nå. Den nye epix Pro-serien har alt du behøver for trening, navigasjon, helseinnsikt og mer. Du trenger ikke lenger å velge mellom hvilke funksjoner du vil ha, bare velge riktig størrelse for deg», forteller Dan Bartel hos Garmin.

Hva er nytt i Epix Pro-serien

  • Velg mellom tre størrelsesalternativer for å få klokken til å passe på håndleddet ditt.
  • Innebygd LED-lommelykt med justerbar intensitet og blinkemodus for økt synlighet under trening i mørket.
  • Red Shift Mode endrer fargeskalaen til nyanser av rødt for å hjelpe brukerne med å tilpasse seg mørke forhold og redusere søvnforstyrrelser.
  • Dusinvis av nye, forhåndsinstallerte aktivitetsprofiler som fotball, basketball, racketsport, ridning og mer.
  • Få en bedre forståelse av kondisjonsnivåene dine med avanserte treningsfunksjoner som
    Hill Score (bakkepoengsum) og Endurance Score (utholdenhetspoengsum).
  • Ny oppdatert pulsmålersensor gir bedre ytelsesregistrering.
  • Nye værkart gjør det lettere å se kommende værforhold.
  • Relieffskyggelegging gjør topografiske kart enklere å lese og øker bevisstheten.

Robust design

Epix Pro-serien er designet for bruk døgnet rundt, med et robust og atletisk design som er utviklet med premium materialer som safir og titan. Klokkene har en imponerende og krystallklar AMOLED-skjerm i farger. Det tradisjonelle 5-knappers designet kompletteres av en responsiv berøringsskjerm, som gir rask tilgang til kart, treningsstatistikk, smartvarsler og mer. Epix Pro er kompatibel med en rekke QuickFit-armbånd™ i metall, lær, nylon og silikon. Smartklokken passer like godt på kontoret som i treningsstudioet. Du har også muligheten til å designe din egen Epix Pro ved å mikse og matche remmer og urkasser via “Your watch. Your way.” på Garmins hjemmeside.

Grip dagen

Med dusinvis av innebygde aktivitetsprofiler – inkludert nye lagsportsaktiviteter som fotball, baseball, softball og mer – gir epix Pro-serien data og innsikt for alle dine lidenskaper. Enten du trener på et treningsstudio eller hjemme, registrerer epix Pro aktiviteter som styrketrening, kondisjonstrening, innendørs roing, trappetrening, yoga og HIIT. Du kan også følge animerte kondisjons-, styrke-, yoga- og pilatesøkter rett på klokkeskjermen. Hvis du tilbringer tid i naturen, kan du registrere fotturer, terrengsykling, ski, snowboard, surfing, rafting og mer.

Bruk smartklokken døgnet rundt

Epix Pro-serien er designet for å brukes døgnet rundt, og inkluderer avanserte helse- og velværeverktøy, samt en rekke smarte funksjoner som hjelper deg med å holde kontakten uansett hvor du er. Epix Pro er fullspekket med funksjoner for å spore helsen din døgnet rundt, inkludert en Pulse Ox2 pulsmålersensor, Body Battery™ energiovervåking, Jetlag rådgiver, avansert søvnsporing og søvnvurdering og mer. Morgenrapporten gir deg informasjon om nattesøvn, trening og pulsvariabilitet (HRV) og mer.

Epix Pro-serien har trådløse funksjoner for smartvarsler, nedlasting og avspilling av musikk fra Spotify®, Deezer eller Amazon Music (krever premium-abonnement) for å kunne lytte uten å behøve å telefonen med seg. Du kan også trene trygt med hendelsesregistrering, assistanse og LiveTrack3, og betale raskt og enkelt i butikken med kontaktløse betalinger via Garmin Pay™4.

Klar for konkurranse

Enten du trener for å løpe 5 km eller betydelig lenger, er Epix Pro klar til å følge deg hele veien. Hver morgen får du verdier som viser treningskapasiteten din (Training Readiness Score). Verdiene vil fortelle deg om det er en god dag for å trene hardt, eller om du skal hvile eller utføre roligere aktiviteter. Hvis du forbereder deg til ditt neste løp, kan du dra nytte av gratis treningsprogrammer fra Garmin Coach for 5 km, 10 km eller halvmaraton. Du kan også bruke konkurransewidgeten for å få treningsråd, se forventet sluttid og få daglige anbefalte treningsøkter. For de som ønsker å løpe langt, finnes det avanserte treningsfunksjoner som PacePro, ClimbPro™, stamina/ utholdenhetsinnsikt i sanntid og håndleddsbasert løpskraft.

Pålitelig navigasjon

Epix Pro-serien er designet for å gjøre navigeringen enklere, uansett hvor eventyrene dine tar deg. Med SatIQ-teknologi™ og multibånd signalmottaker, kombinert med multi-GNSS teknologi, gir klokken overlegen posisjonsnøyaktighet selv i krevende terrreng – samtidig som batterilevetiden optimaliseres. Forhåndsinstallerte TopoActive-kart følger med Epix Pro Sapphire Editions, noe som gir deg kart over flere kontinenter og gjør det enkelt å holde stø kurs. Før du drar, kan du enkelt forberede deg ved å opprette eller finne eksisterende løyper i Garmin Connect™ og synkronisere dem med Epix Pro-smartklokken din. Under eventyrene dine kan du bruke Trendline™ popularitetsruting til å opprette turer på lokale stier. Smartklokken leveres med en lys og krystallklar AMOLED-skjerm, som gjør alle funksjoner veldig enkle å lese og klare.

epix Pro – 42 mm, epix Pro – 47 mm og epix Pro – 51 mm med standard og safirglass er tilgjengelig på lager og selges til en veiledende pris fra kr. 11 199,-
For mer informasjon, les mer på Garmin.no

1 Batteritid oppgitt på Epix Pro 51 mm gjelder når smartklokkemodus er aktivert.

2 Dette er ikke et medisinsk utstyr og er ikke ment for bruk i diagnostisering eller overvåking av noen medisinsk tilstand; se Garmin.com/ataccuracy. Puls Ox er ikke tilgjengelig i alle land.

3Når parkoblet med en kompatibel smarttelefon, se Garmin.com/ble. Hvis du vil ha informasjon om krav og begrensninger angående sikkerhets- og sporingsfunksjoner, kan du lese mer på nettsiden Garmin.com/safety.

4 For informasjon om hvilke banker som tilbyr tjenesten Garmin PAY, les mer her.