Garmin kjøper JL Audio, en høyt ansett produsent av lydløsninger Oppkjøpet gir premium lydintegrering på tvers av en rekke Garmin-markeder og -produkter

Pressemelding –

Garmin har inngått avtale om å kjøpe JL Audio, et amerikansk selskap som designer og produserer lydløsninger for bruk hjemme og på farten i båten, bilen, bobil og camping.

«JL Audios omfattende erfaring innen lyd skaper nye muligheter til å tilby premium lydfunksjoner på tvers av et bredt spekter av våre markeder og produkter. JL Audio-merket er kjent over hele verden for å tilby en førsteklasses lydopplevelse. Dette er mulig takket være deres dyktige og dedikerte medarbeidere. Vi ser frem til å arbeide sammen med JL Audio-teamet og ønsker de velkommen i Garmin-familien», forteller Cliff Pemble, konsernsjef i Garmin.

JL Audio har mer enn førti års erfaring med å levere lydprodukter som høyttalere, forsterkere og andre lydkomponenter.

«JL Audio deler Garmins visjon om å levere unike teknologiløsninger støttet av viktig og meningsfull utvikling og ingeniørarbeid. Vi er glade for å få muligheten til å integrere oss i økosystemet for Garmin-produkter. JL Audio vil bringe lydkunnskap og teknisk ekspertise for å utvikle gode lydløsninger i årene som kommer», sier Lucio Proni, grunnlegger og administrerende direktør i JL Audio.

JL Audio har hovedkontor i Miramar, Florida og har mer enn 600 ansatte. Gjennomføring av dette oppkjøpet forventes å skje innen utgangen av 2023 og er betinget av vanlige regulatoriske godkjenninger og sluttbetingelser. Kunder som har eksisterende JL Audio-produkter i dag, vil fortsatt få support og kan forvente den samme gode kundestøtten.