Garmin® Instinct, fenix og tactix seriene – med solcellelading og enestående batteritid

Garmin utvider sine velkjente Instinct, fenix 6 og 6S og tactix Delta-serier med teknologi for solcellelading. Erfaring fra den første GPS-multisportklokken med solcellelading, fenix 6X Pro Solar, overføres nå til hele klokkeserier. Med bedre batteritid1 og ny funksjonalitet for surfing, terrengsykling og klatring leveres innovativ teknologi i lekre klokker med smartteknologi.

”Garmins GPS-klokker er utviklet for å hjelpe eventyrere på alle nivåer. Med solcellelading tilbyr solarversjonene av Instinct, fenix 6 og 6S samt tactix Delta ekstraordinær batteritid”, forteller Dan Bartel hos Garmin. ”I tillegg til unik teknologi med solcellelading, leveres klokkene i en rekke versjoner, med spennende design, robuste materialvalg og nye aktivitetsprofiler – som vi tror vil passe for alle”.

Instinct™ Solar er klokken med et robust design for den som lever et aktivt liv. Med en fantastisk batteritid, en rekke smartfunksjoner, trådløs tilkobling og funksjoner som gir oversikt for helsestatus2.

Instinct Solar kan tilby ubegrenset batteritid i batterisparingsmodus, som gjør at man slipper å lade, forutsatt at klokken eksponeres for tilstrekkelig mengde sollys1. I ekspedisjonsmodus leveres klokken med forbedret GPS-funksjonalitet, som kan gi mer enn to måneders batteritid. I smartklokkemodus får man 24 dager batteritid, og med riktig mengde sollys kan batteriet vare opptil 50 dager. Det er enkelt å gjøre endringer for å forlenge batteritiden via Power Manager.

Instinct Solar – Surf Edition er spesialdesignet for surferen, med en dedikert surfeprofil. Klokken er vanntett ned til 100 meter og er en avansert GPS-multisportklokke som passer perfekt for vannsport – og andre sporter.

Instinct Solar – Tactical Edition leveres med taktiske funksjoner, kompatibilitet med nattbriller og Stealth Mode.

I tillegg til flere preprogrammerte aktivitetsprofiler for friluftsentusiasten, helsefunksjonalitet og mer, leveres også Instinct med en Puls Ox2-sensor som måler oksygenmetning i blodet. Body Battery funksjonen hjelper brukeren å optimalisere kroppens energireserver.

fēnix 6 serien – Solar Edition

fēnix 6S Pro Solar og fēnix 6 Pro Solar er de nyeste modellene i Garmins velkjente serie av GPS-multisport klokker. Med Garmin Power Glass™ lades klokkene med solenergi. Med Power Manager funksjonen kan man se, tilpasse og kontrollere hvordan ulike innstillinger og sensorer påvirker batteritiden.  Dermed får man mer tid til å gjennomføre aktiviteter, navigere i kart, streame musikk og mye mer. I tillegg til flere preprogrammerte aktivitetsprofiler leveres fenix 6 og 6S Solar-versjonene med profiler for surfing, terrengsykling og klatring.

  • Surfing: Med en egen aktivitetsprofil for surfing, som også leveres i Instinct Solar Surf Edition, kan fenix beregne antall bølger, surfetid, total tid, maksimal hastighet, lengste bølge og Surfline Sessions™.
  • Terrengsykling: Med “Grit & Flow” funksjoner beregnes vanskelighetsgrad på stier og bakker, og gir et godt grunnlag for forbedring for neste tur.
  • Innendørsklatring: Med aktivitetsprofil for innendørsklatring kan klatreren holde oversikt på alle treninger innendørs. Se data som antall klatringer, vertikal distanse, klatretid, vanskelighetsgrad og mye mer.

fēnix 6S Pro Solar leveres med batteritid på opptil ni dager i smartklokkemodus og opptil 11 dager med tilstrekkelig soleksponering. Batteritiden for fenix 6 Pro Solar innendørs i smartklokkemodus er opptil 14 dager og opptil 16 dager med tilstrekkelig soleksponering.

fenix 6 serien – Solar Editions leveres også med avansert søvnregistrering, viser søvnens ulike stadier med lett, dyp og REM-søvn, samt Puls Ox og respirasjonsdata. Dette vises i en widget som inkluderer stressnivå og informasjon om hvordan man sover. fenix 6 serien er også preprogrammert med europeiske TopoActive kart, skikart for mer enn 2000 alpinbakker og mer enn 41 000 internasjonale golfbaner. Klokkene leveres med funksjonen Garmin Pay™ for kontaktløs betaling og er kompatible med ulike tredjeparts musikkstreamingstjenester (krever abonnement). Musikk kan avspilles uten å ha med kompatibel telefon, musikken kan lagres direkte på klokken.

tactix Delta – Solar Edition

tactix Delta – Solar Edition er fjerde generasjon i tactix-familien. GPS-klokken er spesialutviklet etter militær standard (MIL-STD-810), med solcellelading for å forlenge batteritiden. Med Power Manager kan klokken gi batteritid i opptil 21 dager innendørs og opptil 24 dager med tilstrekkelig soleksponering.

tactix Delta – Solar Edition er klar for oppdrag, når som helst. Stealth Mode hindrer posisjonsdeling, Kill Switch sletter alle brukerdata ved raske knappetrykk. Klokken leveres med et robust og sofistikert design, med en krystallklar 1,4” skjerm, safirglass, svart DLC-dekket besel, svart PVD-dekket bakside i stål og en helt ny militærinspirert taktisk forsterket QuickFit®-rem med detaljer i svart metall.

tactix Delta – Solar Edition er designet for krevende feltoppdrag, men også for hverdagslivet. Med dedikerte taktiske funksjoner, i tillegg med navigasjonskart, musikk, avanserte treningsfunksjoner og de samme smarte funksjoner som finnes i fenix 6 serien.

Instinct Solar, fēnix 6-serien – Solar Editions och tactix Delta – Solar Edition representerer alle den innovative utviklingen av Garmins teknologi for solcellelading. Klokkene er tilgjengelige på lager og kompletterer de tidligere lanserte fenix 6X Pro Solar og quatix 6X Solar modellene.
For veiledende priser og mer informasjon om de ulike klokkene, les mer på www.garmin.no

1 Krever sollading i minimum 3 timer utendørs per dag i 50 000 lux

2 Dette er ikke en medisinsk enhet og skal ikke brukes til å diagnostisere eller overvåke medisinske tilstander. Se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoksimetermålinger er ikke tilgjengelig i alle land.