Garmin® inReach® Mini

Garmin lanserer inReach Mini – en robust og liten satellittkommunikasjonsenhet med toveis kommunikasjon og SOS-nødsignal via satelittnettverket Iridium®. inReach Mini er 10 x 5 cm og veier 120 gram, kan festes enkelt på ryggsekken, legges i lommen eller plasseres trygt i båten, på flyet eller i hanskerommet på bilen. Med inReach Mini behøver man ikke være bekymret for dekning og mobilmaster, inReach Mini fungerer overalt.

– inReach Mini er liten og robust, samtidig sørger enheten for at du er tilgjengelig hvor som helst, forteller Martin Resch hos Garmin.
– For friluftsentusiasten, eventyreren eller seileren, er inReach Mini ett produkt som er perfekt for den som er på tur. inReach Mini er en sikker kommunikasjonsmulighet, uavhengig av mobildekning, og gir en trygghet både for eventyreren og for den som er hjemme.

På tross av sin størrelse kan inReach Mini både sende meldinger og sende ett SOS-nødsignal. Enheten kan benyttes alene eller kobles sammen med en kompatibel enhet. Om du har en kompatibel smarttelefon1 kan man benytte applikasjonen Earthmate® som gir ubegrenset tilgang til kart og satellittbilder for planlegging av reisen. Via appen gis det også tilgang til samtlige inReach-funksjoner gjennom telefonen og du kan sende meldinger til alle på kontaktlisten.

Den lille og imponerende inReach Mini er robust i henhold til MIL-STD-810F standard og vanntett i henhold til IPX7 standard2. Enheten kan derfor benyttes under krevende fysiske aktiviteter som for eksempel fjellklatring, ultraløp og ekspedisjoner der størrelse og vekt er avgjørende. inReach Mini leveres med ett oppladbart litiumbatteri med opptil 50 timers batterilevetid ved 10 minutters sporingsintervall og opptil 20 dager ved 30 minutters intervall3.

inReach Mini kan sammenkobles med flere av Garmins produkter, både klokker og ulike bærbare modeller hvor man kan ta imot og sende meldinger. Ved eventuelle nødsituasjoner er det ofte en fordel å se informasjon både på håndleddet og på inReach enheten.

Om du er pilot kan du koble inReach Mini via appen Garmin Pilot™ for å sende og ta i mot meldinger i cockpiten. Via websiden MapShare™ kan alle aktiviteter som er lagret via inReach spores.

I en nødsituasjon sender inReach Mini ett SOS-nødsignal til GEOS alarmsentral, som alltid er bemannet. Når SOS-nødsignalet tas imot kan du kommunisere fram og tilbake med erfarne GEOS spesialister om situasjonen, få profesjonelle råd og en bekreftelse på at hjelpen er underveis. Det enkle brukergrensesnittet og SOS-knappen på enheten gjør kommunikasjonen i nødsituasjoner intuitiv.

inReach Mini gir tilgang til skytjenester hvor det kan planlegges turer med veipunkter og ruter, og lagres preprogrammerte meldinger. I portalen synkroniseres og håndteres enhetsinnstillinger, og man kan oppdatere programvare, lenke til sosiale kontoer og lagre ubegrenset med spordata. Det er også mulighet for å motta værvarsler for stedet man befinner seg på.

For å kommunisere med inReach Mini kreves det ett abonnement. Det finnes flere ulike av disse, som tegnes månedsvis eller per år. Ulike type tjenester inngår i abonnementet avhengig av valgt type. Garmin tilbyr satellittabonnement som gjelder for alle modeller av inReach. Kunder som kjøper en inReach enhet i perioden mellom 1. Mai og 30. Juni 2018 tilbys to måneder gratis abonnement4.

inReach Mini beregnes å være tilgjengelig på lager i juni 2018.
Ønskes mer informasjon, les på nettsiden: www.garmin.com/inreach

1 Sammenkoblet med kompatibel smarttelefon. Les mer på Garmin.com/ble for mer informasjon.

2 Les mer på Garmin.com/waterrating for mer informasjon.

3 Avhenger av innstillinger på enheten.

4 Tilbudet gjelder kun i Europa og Canada. Les mer på https://inreach.garmin.com/promotions for mer informasjon.

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service