Garmin inngår avtale med Goldfish

Nylig ble det klart at båtprodusenten Goldfish og Garmin inngår en ny avtale. Garmin vil være hovedleverandør av marine-elektronikk til alle modeller i Goldfish sortimentet, som Tender, Bullet, Sport og Ocean.

Garmin og Goldfish deler mye av det samme DNA’et med fokus på kvalitet, innovasjon, pålitelighet og ytelse. Holdbarhet, robusthet og konstruksjonskvalitet er utenfor det vanlige med et veldig høyt servicenivå og gode garantibetingelser.

Jørgen Løwe, salgsdirektør fra Goldfish kommenterer:

– Etter å ha gjort en større helhetsvurdering har vi valgt Garmin som vår leverandør av navigasjonsutstyr. Garmin har et internasjonalt merke som er anerkjent for kvalitet og innovasjon. Det passer oss bra. Vi tror dette vil være en god match som gjør det mulig for våre kunder å navigere trygt i høy hastighet.

Jens Marmefelt, forretningsutvikler hos Garmin, kommenterer samarbeidet:

Vi er stolte av å kunne ta neste steg når det gjelder elektronikk, sikkerhet og navigering i båter av høy kvalitet. Enten det er til profesjonell bruk eller fritid, har vi rett utstyr som er til å stole på og nyte, avhengig av behovet. Dette er begynnelsen på et langt samarbeid, det blir spennende å se hva vi kan gjøre og hvordan vi kan utvikle oss sammen i fremtiden.