Garmin® GPSMAP® 66s og GPSMAP® 66st

Garmin presenterer to nye, robuste håndholdte GPS-enheter – GPSMAP 66s og GPSMAP 66st. Disse leveres med multi-satellittstøtte (GPS, GLONASS, GALILEO), opptil en ukes sporing i ekspedisjonsmodus, trådløs tilkobling, mulighet for værvarslingstjenester, kompatibilitet med Garmin Explore, 3 tommers fargeskjerm og preprogrammerte TOPO Active kart for Europa.

– GPSMAP 66 bygger på teknologien fra den legendariske GPSMAP-serien, og er videreutviklet med nye og etterspurte funksjoner med større skjerm, værvarslingstjenester og opptil enn ukes batterilevetid, forteller Martin Resch hos Garmin.
– Med GPS, GLONASS eller Galileo-satellittmottaker og tilkoblingsmulighet til Garmin Explore, som er en ny applikasjon fra Garmin, er GPSMAP 66s/66st pålitelige følgesvenner når man skal ut på nye eventyr.

Med mulighet for direkte nedlasting av BirdsEye Satellite Imagery (det kreves ikke abonnement) via Wi-Fi® eller Bluetooth® kan man se høyoppløste, fotorealistiske bilder og finne naturreservater, stier, steder for overnatting eller avtale passende steder hvor jaktlaget kan møtes. GPSMAP 66st leveres med TopoActive kart for Europa og viser detaljerte kart for kystlinje, elver, fjelltopper, terrengkonturer eller andre geografiske punkter.

Trådløs tilkobling via kompatibel smarttelefon gir også mulighet til å motta værvarsler. Oppdaterte kart i kombinasjon med værvarsler kan gi prognoser for temperatur, vindretning/hastighet. Sammen med en værradar kan brukeren holde seg oppdatert på hvordan været påvirker turen.

Med den nye Garmin Explore™-appen gis det tilgang til nye verktøy og funksjoner for navigering i naturen, for reiseplanlegging, kartlegging og deling av data. Før man begir seg ut på neste eventyr kan appen benyttes for å planlegge turen, samt å laste ned rasterkart til mobil enhet. Når turen er i gang, og man er ute på stiene uten datatilkobling, synkroniserer appen Explore sømløst med kompatibel Garmin enhet for å vise aktuell plass, planlegge og navigere ruter og veipunkter.

GPSMAP 66s/st leveres i tillegg med Geocaching Live og kompatibilitet med Connect IQ-plattformen. Dette gir tilgang til mer enn 9 millioner turforslag gjennom Wikiloc-appen. Enhetene kan også kobles til Garmin inReach Mini, som gir mulighet til å både motta og sende meldinger via satellitt der det ikke finnes mobildekning.

De robuste, håndholdte enhetene er utviklet for ekstreme eventyr. Ved hjelp av multi-satellittstøtte og sensorfunksjoner som autokalibrering ABC (høydemåler, barometer og kompass) kan GPSMAP 66s/66st spore hele turen. Enhetene leveres med opptil 16 timers batterilevetid i fullt GPS-modus, i ekspedisjonsmodus opptil en hel uke. LED-lys og mulighet for SOS-blinking kan benyttes som sikkerhetsfunksjoner. Enhetene leveres med 3-tommers fargeskjermer og er designet etter militærstandard MIL-STD-810G.

GPSMAP 66 leveres i løpet av 4. kvartal 2018.
GPSMAP 66s til veil. pris 4.299.- og GPSMAP 66 st til veil. pris 4.899.-

Les mer:

https://buy.garmin.com/nb-NO/NO/p/598408

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service