Garmin® GPSMAP® 1222/1222xsv Touch kartplotter/kombinasjonsenheter

Garmin lanserer i dag to nye tilskudd i sin populære GPSMAP-serie – GPSMAP 1222 Touch og 1222xsv Touch, en ny 12-tommer nettverksplotter, samt en kombinasjonsmodell. Begge leveres med en 12-tommers berøringsskjerm, med eller uten innebygd ekkolodd. De nye GPSMAP 1222/1222xsv Touch plotterne lanseres på Miami International Boat Show, 15-19 februar.

– De nye GPSMAP’ene er designet for kostnadsbevisste kunder som ønsker premiumfunksjoner som vanligvis finnes i mer avanserte produkter, forteller Dan Bartel hos Garmin.
– Kartplotterne er fullspekket med bransjeledende funksjoner, noe alle båteiere får glede av.

Med GPSMAP 1222 Touch-serien kan man oppleve en avansert navigasjonsløsning, en 12-tommers berøringsskjerm som er lesbar selv i sterkt sollys og en kombinasjonsenhet (xsv-modell). Kartplotterne leveres med en innebygd trådløs tilkobling mot ActiveCaptain™-appen, VIRB®-actionkamera og mye annet. Kartplotterne leveres også med en innebygd 10Hz GPS/GLONASS-mottaker for smidig navigering på skjermen.

Kartplotterne er nettverkskompatible med Garmin Marine Network og støtter deling av data på multi-enheter som ekkolodd, kart, brukerdata, radar, IP-kameraer og PanoptixTM all-seeing sonar. I tillegg er kartplotterne NMEA® 2000 og NMEA 0183 kompatible, med videre støtte for autopiloter, digital svitsjing, værvarsler, VHF, AIS og andre sensorer.

Sportsfiskere bør lese mer om xsv-modellen som leveres med innebygd 1kW tradisjonellt CHIRP-ekkolodd og ekkoloddsfunksjoner som CHIRP ClearVü og CHIRP SideVü-skanning (svinger selges separat), som gir ett tilnærmet fotografisk bilde av det som passerer under båten. I tillegg støtter GPSMAP 1222xsv Touch Panoptix all-seeing sonar og de andre av Garmin sine ekkoloddsmoduler i premiumklassen (selges separat). GPSMAP 1222/1222xsv Touch leveres med preprogrammerte basekart for hele verden, og støtter BlueChart® g2 Vision® HD-kart med Auto Guidance, satelittbilder og 3-D perspektiv og annet.

SailAssist funksjoner er også integrert i GPSMAP 1222 Touch-serien, se informasjon som laylines, tidevannsinformasjon, forbedret vindrose, prognose for strøm og andre funksjoner som viser seg å være fordelaktig for seilere. Begge modellene tilbyr også ANT-støtte for bruk med quatix® 5 GPS-marinesmartklokke, gWindTMWireless 2 giver, GNXTM Wind marine instrument samt trådløse fjernkontroller. Kartplotterne inneholder også programvaren Quickdraw™ Contours, ett gratis, brukervennlig verktøy som gir mulighet for båtfører til å lagre personlige HD-kart med 30-cm-konturer (1 fot).

De nye GPSMAP 1222/122xsv Touch-modellene forventes å være tilgjengelige i Q1 2018.
Les mer på nettsidene garmin.com/newmarine

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service