Garmin Forerunner® 30

Garmin presenterer Forerunner 30, en brukervennlig GPS-løpeklokke med pulsmåling på håndleddet og smartfunksjoner mot kompatibel telefon. Uansett om man skal ut på en kort løpetur eller trener mot ett maraton er dette en GPS-løpeklokke som gir det meste av de funksjonene en løper behøver. Forerunner 30 leveres med verktøy for treningsovervåking, registrering av aktivitet og automatisk opplasting av data til Garmin Connect. Mellom løpeturene måles daglig aktivitet, hvor både skritt, kalorier og søvn med mer beregnes.

«Enkeltheten med Forerunner 30 innebærer at alle løpere, uansett nivå, kan løfte treningen til neste nivå,» forteller Andrew Silver hos Garmin. «Med en mengde funksjoner er Forerunner 30 det perfekte verktøyet for løpere som vil holde seg i form, ha trådløs tilkobling til kompatibel telefon og dele sine fremskritt med andre.»

Forerunner 30 gir en bedre oversikt over treningen. Preprogrammerte funksjoner beregner VO2-maks og kondisjonsnivå, Auto Pause®, Auto Lap® og Move IQ beregner automatisk aktiviteter som løping, gåturer, sykling med mer. Med funksjonalitet og tilkobling til kompatibel telefon sendes varsler om telefonanrop, sms, e-post, kalenderoppføringer og mer automatisk til klokken. Gjennom dagen synkroniser automatisk klokken via Garmin Connect Mobile App slik at alle aktiviteter enkelt kan deles med andre. Man kan også dele aktiviteter med LiveTrack, delta i utfordringer, analysere fremskritt, sette nye mål og mye mer. Forerunner 30 leveres med opptil åtte timer batterilevetid i GPS-modus og opptil fem dager i smartmodus. Klokken er tilgjengelig i 3 ulike farger; turkis, skifergrå eller Ametyst (lilla).

Les mer: https://buy.garmin.com/nb-NO/NO/p/599130/pn/010-01930-04

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service