Garmin® fleet 700 serien

OLATHE, Kansas 16. November 2017 – Garmin presenterer den nye Garmin fleet™ 700 serien, spesialutviklet med telematikk til flåtestyring. Serien kombinerer Garmins velkjente og brukervennlige navigasjonsløsninger, leveres med SIM-kortspor og mulighet for tilpasning mot Android-baserte applikasjoner. Enheten kombinerer fleksibiliteten til skalerbare nettbrett med Garmins anerkjente navigasjonsløsninger. Garmin fleet™ 700 serien leveres i tre modeller; 770-modellen med en åpen og skalerbar plattform, 780- og 790-modellene med integrerte produktivitets-/dashboardkameraer. 790-modellen leveres i tillegg med innebygd 3G-modem med OpenSIM. Med integrerte livstidskart over Europa, gratis kartoppdateringer, lastebilruting og magnetisk brakettløsning er fleet 700 serien perfekt for lastebilsjåføren.

«Våre API’er for lastebilnavigasjon og innebygde programmer for flåtestyring gjør det enkelt å utvikle komplette løsninger. Enhetene er robuste og spesialutviklet for bruk ved langtransport,» forteller Frank Assmann, Garmin Business Development Manager EMEA Fleet. «Lastebileiere kan forvente premium navigasjon og flåtestyringsinnhold som møter transportørens behov.»

Den innovative Garmin fleet 790 leveres med Open-SIM kortspor og et innebygd 3G-modem som gir frihet med en internettilkobling som alltid er «på» der Wi-Fi tilkobling ikke er tilgjengelig. Dette medfører mulighet for trådløse kartoppdateringer og tilkobling til eksterne tredjepartsenheter, inkludert frakt-, side- og ryggekameraer.

Som en ekstra trygghet leveres fleet 780 og fleet 790 med innebygde kameraer med to funksjoner, både som dashboardkamera på veien og som opptakskamera som kan være nyttig ved uforutsette hendelser.

Enhetene i Garmin fleet 700 serien leveres med 7-tommers kapasitive berøringsskjermer med WSVGA-oppløsning (1024×600 piksler) og magnetisk brakett, med strømforsyning og tilkobling via mini-USB og USB type A (USB-vertsmodus). Enhetene leveres med spesifikk lastebilruting som er tilpasset etter størrelse og vekt på kjøretøyet, hvor det gis advarsler for brohøyder, vektbegrensninger, skarpe svinger, stigninger med mer.

Garmin fleet 700 serien inneholder nyhetene i sist oppdaterte veinavigasjonseneheter fra Garmin og er forventet på lager i desember. For mer informasjon, les mer: Garmin.com/fleet.

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service