Garmin feirer Disneys 100-årsjubileum med nye spesialmerker i Garmin Connect Populære karakterer fra Disney, Marvel og Star Wars hylles med en serie av fire unike aktivitetsutfordringer.

Pressemelding –

Garmin presenterer i dag nye spesialutgaver av løpe- og gå merker som en del av feiringen av Disneys 100 Years of Wonder og for å feire 10 ti år med kreativitet, innovasjon og besluttsomhet.

Fra og med i dag, med en kompatibel smartklokke fra Garmin, har du muligheten til å oppnå den første av fire Disney-inspirerte merker ved å fullføre utfordringen «Run the Star Wars™ Galaxy». For å motta merket må du registrere minst 100 minutter med løpeaktiviteter i løpet av mai måned. De som fullfører utfordringen vil bli belønnet med et unikt merke fra Disney 100 Years of Wonder, samt få 25 % rabatt på utvalgte smartklokker for barn fra vívofit® jr. med Disney-, Marvel- og Star Wars-design1.

Hvis du allerede er Garmin-bruker, får du tre nye forsøk i år for å oppnå de resterende merkene i Disney 100 Years of Wonder-serien:

  • Mikke Mus (juli 2023): Registrer 100 000 skritt gjennom 10 sammenhengende dager, når som helst i måneden.
  • Marvel (september 2023): Registrer minst 100 minutters gange i løpet av måneden.
  • Disney Princess (november 2023): Registrer 10 dager med minst 10 000 skritt.

Ikke bare gir disse fire utfordringene deg muligheten til å få unike merker, de som fullfører alle fire utfordringene vil også motta et femte Disney-merke som bonus.

Registrer deg for «Run the Star Wars Galaxy»-utfordringen i Garmin Connect-appen™ på smarttelefonen din.

1Rabatten er kun gyldig for 25 % rabatt på Disney-, Marvel- eller Star Wars vívofit jr. 2 eller vívofit jr. 3 ved kjøp på Garmin.com. Rabatten gjelder til 7. juni 2023 og gjelder én gang per bruker. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, og Garmin kan ikke holdes ansvarlig for lokale avgifter eller importkostnader.

© Disney

© 2023 MARVEL

© ™ & Lucasfilm Ltd.