Garmin Edge® Explore

Garmin presenterer Edge Explore, en brukervennlig GPS-sykkelcomputer med berøringsskjerm og funksjoner som hjelper syklisten med å øke oppmerksomheten i trafikken. Edge Explore leveres preprogrammert med Garmin Cycle Map, som med detaljerte sykkelspesifikke kart og Trendline™ ruteanvisninger gir forslag til turer basert på informasjon fra andre syklister i Garmin Connect™.

– Enten man vil sykle i naturskjønne omgivelser eller til butikken passer den nye Edge Explore, forteller Dan Bartel hos Garmin.
– Med en enkel, brukervennlig 3-tommer skjerm som er tydelig i alle lysforhold, sykkelspesifikke kart som gir turforslag, vanntett kabinett og datafelter som kan tilpasses etter eget ønske, er Edge Explore ett godt valg for tursyklisten.

Edge Explore er preprogrammert med sykkelspesifikke kart med turn-by-turn-navigasjon som gir varsler om blant annet skarpe svinger og mer. Om man sykler seg vekk fra planlagt rute, eller vil vende hjem igjen, kan man enkelt få hjelp til å finne tilbake til startposisjon via TrackBack funksjonen. Før avreise kan man planlegge og laste ned turforslag via Course Creator i Garmin Connect, som anvender Trendlines mest populære ruteforslag fra andre syklister.

For ett sikrere sykkelmiljø er Edge Explore kompatibel med Garmin Varia™ produkter. RTL511 sykkelradar viser syklisten trafikken som kommer bakfra, opptil 140 meter bort. UT800 smartlys lyser opp veien og tilpasser seg den farten syklisten holder, som ekstra sikkerhetsfunksjon kan Edge Explore automatisk sende posisjon til utvalgte nødkontakter ved ulykke. Funksjonene Grouptrack1 og LiveTrack1 viser venner, familie og andre syklister nøyaktig posisjon i sanntid under turen.

Med Edge Explore kan du legge bort telefonen og nyte sykkelturen. Med smarttilkobling vises sms’er direkte på skjermen og andre preprogrammerte meldinger kan sendes mellom syklister for hurtig dialog3. Etter sykkelturen lastes turen automatisk over i Garmin Connect. Det er også enkelt å tilpasse sykkelcomputeren etter eget ønske med ulike datafelter og annet som finnes tilgjengelig i Connect IQ™. Edge Explore leveres med en batterilevetid i GPS-modus på opptil 12 timer.

1 Ved tilkobling til kompatibel smarttelefon; GroupTrack kan spore opp til 50 syklister

2 Ved tilkobling til kompatibel smarttelefon

3 Kompatibel med Edge 520 Plus, 820, 1030 og Explore

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service